Keukenhygiëne begint bij je kraan

We brengen veel tijd door in de keuken. Hier koken we, eten we samen, brengen we tijd door met familie en vrienden. Veel wat we in de keuken doen, heeft te maken met de kraan. Handen wassen, het vullen van een karaf met verfrissend water, afspoelen van borden en het wassen van groenten en fruit – de kraan wordt veel gebruikt in de keuken.

Keukenhygiëne begint bij je kraan

Touch-free

Met de nieuwe Atlas Neo Sensor touch-free kraan hoef je de kraan niet meer aan te raken. Makkelijk, schoon en hygiënisch! Bovendien is de Atlas Neo Sensor touch-free kraan waterbesparend en duurzaam.

De infrarood sensor reageert snel op handbewegingen. De watertemperatuur van de touch-free functie kan worden ingesteld op de temperatuur die jij prettig vindt. De Atlas Neo Sensor kraan is ook voorzien van een gewone kraanhendel waardoor bediening met de hand altijd mogelijk blijft.

De Atlas Neo Sensor kraan heeft een tijdloos en stijlvol design en is de ideale touch-free kraan in iedere keuken. De kranen zijn verkrijgbaar in stoer roestvrijstaal en in de opvallende kleur Industrial Black, met een vaste uitloop, uittrekbare uitloop of met een uittrekbare handdouche.

Keukenhygiëne begint bij je kraan

Zonder stopcontact

De Franke touch-free sensor kraan werkt op batterijen. Er is dus geen extra stopcontact nodig in je keukenkast, wel zo handig. De control-unit en de losse batterijhouder zijn makkelijk te plaatsen in het keukenkastje en nemen weinig plaats in. Het vervangen van de batterijen gaat snel en gemakkelijk.

Franke Atlas Neo Sensor: de touch-free kraan voor dagelijks gebruiksgemak!

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*