Keukenkraan Fellow van Hotbath

Hotbath staat bekend om zijn prachtige collectie Italiaanse badkamerkranen en douches. Maar het afgelopen jaar heeft het bedrijf veel tijd en aandacht besteed aan uitbreiding van het bestaande programma. Dat heeft geresulteerd in een hele mooie aanvulling van de al bestaande badkamercollectie, maar ook in een hele nieuwe lijn keukenkranen: keukenkraan Fellow.

Keukenkraan Fellow    Keukenkraan Fellow

Serie Fellow

De serie keukenmengkranen Fellow kenmerkt zich door zijn eenvoudige, praktische vormgeving. De FKM1 en FKM2 zijn hoge, rechte kranen met een strakke hoek in de draaibare uitloop. Het verschil tussen deze twee zit ‘m in de vormgeving van de hendel. De hoge kraan met de gebogen, draaibare uitloop is de meer sierlijke uitvoering van de Fellow. Ook bij deze kraan (FKM3 en FKM4) is er keuze in de vormgeving van de bedieningshendel. Bij de FKM8 en de FKM10 zit de bediening aan de bovenzijde van de kraan en loopt de uitloop vanuit het midden van de body schuin omhoog. Beide uitlopen zijn draaibaar, maar bij de FKM10 is de uitloop voorzien van een uittrekbare dual-spray handdouche. De laatste in de serie is de FKM11. Dit is een industrieel uitziende kraan die ook niet zou misstaan in een professionele keuken. Deze stoere kraan is voorzien van een pull-down dual spray handdouche.

Keukenkraan Fellow is verkrijgbaar in chroom of geborsteld nikkel. Alleen de FKM11 is vervaardigd uit glanzend staal of geborsteld staal.

Meer informatie: Hotbath

Speak Your Mind

*