Keukenlades individueel en functioneel ingericht

Van zilverbestek tot gietijzeren pan, van de kruidencollectie tot de I-Pad; alles krijgt zijn eigen plekje in jouw keuken. SieMatic laden en uittrekelementen zien er net zo perfect uit als ze functioneren. Geen technisch detail verstoort de minimalistisch esthetiek. De fijne, rechtlijnige en lateraal gesloten frames zijn naar wens leverbaar in aluminium of staal en passen prachtig bij de 1 cm optiek van de zijwanden en werkbladen.

Keukenlades individueel en functioneel ingericht

Op maat

SieMatic laden en uittrekelementen zijn hoog belastbaar, licht uit te trekken en naar wens op de millimeter nauwkeurig leverbaar in elke breedte van 25 tot 120 cm, inclusief de op maat vervaardigde inlegbodems. Kan het mooier? Nog nooit had je zoveel creatieve vrijheid bij het ontwerpen.

Keukenlades individueel en functioneel ingericht

Individueel; naar eigen wens

Iedereen heeft niet alleen pannen, borden, bestek en voorraden. Iedereen heeft ook grote passies of kleine eigenaardigheden. Voor de een zijn dat verzamelde wijnkurken of messenleggers, die hij in de keuken bij de hand wil houden. Een ander wil altijd een pen of leesbril binnen bereik hebben. En natuurlijk wil je tijdens het koken de mobiele telefoon in de gaten houden.

Keukenlades individueel en functioneel ingericht

Functioneel; naar eigen smaak

Niemand wil zich tijdens het werken in de keuken storen aan rondslingerende dingen. Maar wie wil veel moeite doen om alles op te bergen? En aan zoeken hebben we allemaal een hekel. Bovendien wil iedereen zelf bepalen hoe en waar iets wordt bewaard, want we hebben allemaal ons eigen gevoel voor orde. Jij hebt een eigen persoonlijke smaak. Daarom kun jij jouw keuken precies zo ontwerpen en indelen als jij dat wilt.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*