Keukentrends voor 2021

Soft Stream en Rural Chic: dat zijn dé keukentrends voor 2021. Nieuwe combinaties van materialen en kleuren die totaal verschillend zijn.

Soft Stream

In de Soft Stream stijl worden ronde vormen en vloeiende lijnen gecombineerd met natuursteen in zachte zand- en kiezeltonen. Daardoor is de totale beleving zacht en comfortabel. In deze trend zie je harde materialen die soft lijken!

 Keukentrends voor 2021

Rural Chic

In de Rural Chic trend daarentegen zien we geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt. Het is een mix van de landelijke en industriële keuken, waarin buitenmaterialen zoals marmer, hout, steen en staal een premiumstatus krijgen en groendecoratie verheven wordt tot onderdeel van het ontwerp.

Inspirerende trendkeukens

Dekker Zevenhuizen heeft samen met trend forecaster en journalist Monique van der Reijden deze trends uitgebreid in kaart gebracht en vertaald naar twee inspirerende ontwerpen voor de keuken. Zo is er een luxe keukenopstelling ontworpen met subtiele zachte kleurcombinaties en verborgen hightech functionaliteiten in de Soft Stream trend. De Rural Chic keuken kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen die we terugzien in een robuust keukenblok van keramiek met een expressieve kleur van wit marmer met groene aders. 

Meer weten over de keukentrends?

Nieuwsgierig geworden naar deze trends? Binnenkort vind je alles over de trends, de nieuwe materialen en kleuren in ons Woonblog. 

Bron: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*