Kitchzen: de bamboe keuken

Eigentijds en trendy, maar vooral ook zeer duurzaam is een keuken gemaakt van bamboe. Dit snel groeiende gras heeft bijna dezelfde hardheid als tropische houtsoorten en groeit extreem snel. En het mooie is: wanneer je het kapt, blijven de wortels intact en groeit de plant gewoon door. Het is dus het ideale materiaal voor een duurzame Kitchzen keuken.

Kitchzen: de bamboe keuken

Drie natuurlijke kleuren

Hoe creëer je een bamboekeuken? De bamboelatjes worden met elkaar verlijmd tot een harde, massieve plaat. De manier van lijmen zorgt voor verschillende structuren. De lijm die wordt gebruikt is van Scandinavische herkomst en voldoet ruim aan de Europese normen. De Kitchzen keuken is verkrijgbaar in drie natuurlijke basiskleuren: naturel, caramel en grey maar kan middels (water)beits in alle RAL-kleuren worden geleverd.

Kitchzen: de bamboe keuken

Groene keuken

Niet alleen zijn de fronten en het corpus volledig van duurzaam bamboe, de keuken is ook voorzien van alle comfort en moderne techniek. Je kunt hem helemaal af maken met een ‘groen’ werkblad zoals GreenPanel van Dekker Zevenhuizen en met de meest zuinige apparatuur. Deze zijn al voor je geselecteerd in de Kitchzen productwijzer en bij de Kitchzen-dealer Keukenstudio Wehl, in Wehl. Atske Klinkenberg verkoopt sinds 5 jaar de Kitchzen keuken is een echte ambassadeur geworden van het merk. Dankzij haar creativiteit pronken er Kitchzen keukens in vele, eigentijdse gedaanten in Nederlandse huishoudens.

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: Kitchzen

Speak Your Mind

*