Klassieke steenrepro’s in TopCore

TopCore komt in 2021 met kleuren die tijdloos en modern tegelijk zijn. Met de klassieke steenrepro’s Eagle en Starling zit je eigenlijk altijd goed, want de kleuren zijn heel natuurgetrouw. Het keukenblad voelt echter veel warmer aan dan een van steen.

Klassieke steenrepro’s in TopCore

Levendig steen

Eagle en Starling zijn net echt. Dat komt door de levendige structuur, maar ook doordat de tekening van het blad doorloopt in de rand. De rand kan zo wel 10 cm dik gemaakt worden. Eagle heeft precies de structuur van leisteen. Starling komt ook uit de leisteenfamilie, maar heeft een rustigere tekening. Must-haves voor de Rural Chic keuken, waarin landelijk en industrieel worden gemixt.

Klassieke steenrepro’s in TopCore

Eigenschappen TopCore

Een TopCore keukenblad is watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. De kern van TopCore is een plaat van 1cm dik compact-laminaat dat vervaardigd is van houtvezels en samen met hars onder druk wordt samengeperst. Het is daardoor goed bestand tegen stoten en chippen. Maar de echte kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. De structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen – ze voelen ook echt zo aan! Door de V-groove techniek loopt de print ook door in de rand. Dit geeft het blad een massieve uitstraling en biedt tal van mogelijkheden voor een origineel en eigentijds ontwerp.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*