Koelproducten met nog meer flexibiliteit

Iedereen is anders. Kijk maar eens bij verschillende mensen in de koelkast, geen inhoud is hetzelfde. Daarom ontwikkelt AEG  koelproducten met nog meer flexibiliteit om de koelkast geheel naar wens in te richten. Met de CustomFlex koelkasten en koel-vriescombinaties van AEG was het al mogelijk om de gehele binnenkant van de deur flexibel in te delen. De bakjes in de deur zijn gemakkelijk te wisselen, waardoor de opbergruimte in de deur in te richten is naar eigen wens. De ultieme flexibiliteit komt nu nog meer binnen handbereik met de SpinView en de Removable tray.

Koelproducten met nog meer flexibiliteit

Spinview en Removable Tray

De SpinView is een doorzichtig plateau wat helemaal rondgedraaid kan worden, waardoor ingrediënten die achterin staan, nooit meer in de vergetelheid raken. Niet alleen ideaal voor mensen die nooit iets kunnen vinden in de koelkast, maar ook een goed hulpmiddel om verspilling tegen te gaan.

Koelproducten met nog meer flexibiliteit

De Removable Tray kan in zijn geheel, gemakkelijk uit de koelkast gehaald worden. Bij de CustomFlex bakjes was dit ook al mogelijk. Doordat deze bakjes en de lade makkelijk meegenomen kunnen worden naar het aanrechtblad, sluiten de bereiding en het bewaren van de voedingsmiddelen naadloos op elkaar aan voor een ideale gebruikservaring voor de thuiskok.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*