Koken en grillen zonder luchtjes

Iedere thuiskok is anders. Voor de een is elke maaltijd zwoegen, terwijl de ander zijn hand niet omdraait voor een culinair hoogstandje. Maar het wordt wel steeds makkelijker gemaakt om te koken en grillen zonder luchtjes. De bediening van kookplaten wordt steeds makkelijker en afzuigkappen steeds beter, maar ook mooier!

NEFF TwistPad Fire

Koken en grillen zonder luchtjesDit legendarisch bedieningsconcept is gebaseerd op één magnetische knop. De inductiezones van de kookplaten worden ermee geactiveerd door te draaien en te klikken.

NEFF Flexinductie kookplaat

Koken en grillen zonder luchtjesMet Flexinductie van NEFF zet je de pan neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan. Tevens bieden de accessoires, zoals de grillplaat, de teppanyaki plaat of de braadslede eindeloze mogelijkheden voor jouw NEFF Flexinductie kookplaat.

NEFF grillplaat

Koken en grillen zonder luchtjesMet de NEFF grillplaat, tover je eenvoudig je inductiekookplaat om tot een grill. Ideaal voor het grillen van vlees, vis en groenten. Vaatwasser bestendig, dus eenvoudig schoon te maken.

NEFF Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Koken en grillen zonder luchtjesDe NEFF inductiekookplaat met de unieke TwistPad Fire is ook beschikbaar met geïntegreerde afzuiging. Perfect voor wie graag een open keuken of eiland keuken wil zonder een afzuigkap in het zicht.

NEFF Decoratieve afzuigkap

Koken en grillen zonder luchtjesDeze decoratieve afzuigkap is niet alleen magnetisch en beschrijfbaar, maar ook geruisloos en reinigt de lucht op de achtergrond. De boekenplank kan gebruikt worden voor uw kookboeken. En voor nog meer power trek je de afzuigkap met een beweging naar je toe.

Meer informatie: NEFF

Speak Your Mind

*