Koken met stoom makkelijker met Steamify

Uit consumentenonderzoek is gebleken dat thuiskoks het vaak lastig vinden om te koken met stoom. Hierdoor worden de stoomfuncties minder of helemaal niet gebruikt en valt men terug op traditionele kooktechnieken. AEG maakt koken met stoom makkelijker met Steamify.

Hoe werkt Steamify?

Wanneer je stoom wilt toevoegen tijdens het bakproces hoef je niet meer te kiezen voor de hoeveelheid stoom (laag, medium, hoog) dat doet de oven nu voor je. De oven is helemaal voorgeprogrammeerd met welke hoeveelheid stoom bij welke temperatuur benodigd is.

Scroll eenvoudigweg naar de kooktemperatuur en de oven stelt zelf het juiste stoomniveau in, zodat je kunt genieten van de gezonde en heerlijke smaak van het koken met stoom zonder over de instellingen te hoeven nadenken.

Koken met stoom makkelijker met Steamify

Uitneembaar waterreservoir

Om te koken met stoom heb je geen wateraansluiting nodig. Het waterreservoir is uitneembaar en te vullen onder de kraan. De oven geeft zelf aan wanneer het water moet worden bijgevuld. Bij langzaam garende gerechten kan tussendoor ook water worden bijgevuld in de tank.

Steamify-functie is vanaf april 2020 beschikbaar op alle AEG combi stoomovens.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*