Kraan voor iedereen

Kraan voor iedereen

Het is een van die dagelijkse dingen die wij heel gewoon vinden. Waar wij niet bij stil staan als wij het gebruiken. Het bedienen van de kraan. Maar je zult maar een aandoening hebben waardoor deze handeling ineens niet meer zo vanzelfsprekend is. Pijnlijke gewrichten door reuma of artrose bijvoorbeeld kunnen het gebruiken van een kraan bemoeilijken. Maar ook het missen van vingers of verkrampte spieren maken het openen van een kraan lastig. Zelfs een nikkelallergie kan de bediening van een kraan tot een obstakel maken. Clover Easy is een aangepaste kraan voor iedereen, dus ook voor mensen zonder beperking.Damixa Space wastafelkraan

Zichtbaar aangepaste kraan

Als je oog hebt voor kranen dan zie je in ziekenhuizen en zorginstellingen vaak overduidelijk aangepaste kranen. Dat zijn kranen met een extra lange hendel. Niet echt mooi, maar wel praktisch. Dat kan anders vonden de designers bij de Deense kranenfabrikant Damixa.

Clover Easy: de kraan voor iedereen

Kraan Clover Easy met de uiterst gebruikersvriendelijke hendel kent een zeer speciaal ontwerpproces. Clover Easy is niet alleen ontwikkeld voor, maar juist met gebruikers en voldoet daardoor aan alle voorwaarden voor dagelijks gebruik. Het resultaat is een hendel die naast mooi ook praktisch is en door iedereen gemakkelijk te bedienen is, ongeacht fysieke kracht of leeftijd. En met de speciale rubbercoating aan de hendel is zelfs rekening gehouden met een eventuele nikkelallergie.

Kraan voor iedereen   Kraan voor iedereen

Kraan voor iedereen   Kraan voor iedereen    

Meer informatie: Damixa

Speak Your Mind

*