Kranen en spoelbakken voor keukentrend Urban Jungle

Woontrend Urban Jungle verwijst naar industriële ramen, bakstenen muren, rauwe betonnen vloeren en architectonische stalen constructies. Meubels zijn stoer en lijken soms rechtstreeks uit de werkplaats te komen. Geen frutsels, alles heeft een functie. Materialen die we terugzien in de Urban Jungle keuken zijn oxideachtige tinten keramiek en composietsteen met een levendige betonlook (Volcano). De kranen en spoelbakken voor keukentrend Urban Jungle passen daar uitstekend bij. 

Is de Urban Jungle helemaal jouw stijl? Dan moet je zeker verder lezen.

Past klassiek toch meer bij jou? Dan moet jij ook verder lezen.

Kranen en spoelbakken voor keukentrend Urban Jungle Kranen en spoelbakken voor keukentrend Urban Jungle

 

Mix en match met populaire Urban kranen

De één kiest voor dé trend. Zijn inrichting is industrieel. De ander kiest voor tijdloos, en zoekt een klassieke keuken uit. In beide gevallen passen de nieuwste driegaatskranen van Dekker Zevenhuizen. Want die kun je zelf samenstellen.

Er zijn zeker vijfenveertig combinaties mogelijk met de nieuwe Lavanto Urban kranen van Dekker. Je stelt de kraan eenvoudig samen. Eerst zet je de toon met de uitloop: haaks, rond of recht. Daarna kies je de grepen erbij (Brooklyn, Moscow of Cannes). Tot slot maak je de kraan áf met een van de vijf finishings: gepolijst rvs, chroom, zwart, mat goud of met een koperglans.

Zo kun je een en dezelfde kraan diverse stijlen geven, waardoor de kraan altijd is afgestemd op de keuken.

Urban Jungle spoelbakken

Spoelbakken in kleur zien we al langer. Door de pvd-techniek behouden de gekleurde Lavanto bakken hun metaalachtige glans. Deze zwarte, gouden en koperen spoelbakken met een metallic uitstraling passen volledig in het tijdsbeeld. Dekker Zevenhuizen liet ze zien op de beurs Living Kitchen en de reacties waren zó enthousiast dat ze vanaf medio mei in het assortiment worden opgenomen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Speak Your Mind

*