KWC presenteert iconen met een nieuwe look

KWC Group AG, de premium fabrikant van kranen en alles omvattende sanitaire systeem- oplossingen uit Zwitserland, zet een nieuwe koers uit voor een succesvolle toekomst. Dit weerspiegelt zich in een nieuwe beeldspraak waarmee zij haar iconen uit haar brede productassortiment presenteert. In het kader van het re branding-proces, dat qua corporate design werd gerealiseerd samen met Strichpunkt uit Stuttgart, worden de highlights uit de assortimenten KWC Home en KWC Professional in een moderne en gecultiveerde scène geplaatst. Hierin speelt de functionaliteit naast hoge productkwaliteit en precisie een vooraanstaande rol in het algehele vormgevingstraject.

KWC_ERA

 

KWC ERA

Een minimalistische kraan waarvan de vorm doet denken aan een waterstraal die omhooggeschoten wordt en door de zwaartekracht met een parabolische curve terugvalt. Als het water stroomt, vormen de boog van roestvrijstaal en het water een gesloten en hoog esthetische sculptuur. KWC ERA verbindt het wezenlijke met maximale performance.

KWC-KIO

KWC KIO

Schrijft de geschiedenis van iconische kranen in combinatie met smart techniek. Bijvoorbeeld: de automatische uitschakeling na vijf minuten is een duurzame functie, met gezondheid wordt rekening gehouden door middel van de hygiënische spoeling, en tevens is de bediening met één hand hygiënisch en tegelijkertijd eenvoudig. Bovendien heeft KWC KIO een unieke bouw. Een uni body met een homogeen geïntegreerde functionele kop: een intelligent en uitneembaar element met twee waterfuncties, straal en douche, en een digitaal gestuurd touch-display voor de bediening met één hand. Het productdesign is zeer uitgesproken, mede dankzij de lichtring die van kleur verandert en de temperatuur van het water aangeeft. KWC KIO staat voor de thema‘s van KWC voor de toekomst: iconisch design, performance, duurzaamheid en smartness.

KWC-ZOE

KWC ZOE

Een bijzondere sculptuur waarvan de vorm al naargelang de positie van de gebruiker lijkt te veranderen. De bouw en het design creëren voortdurend nieuwe dynamische vormen wanneer de kraan wordt gedraaid: in de uitgangspositie een parabool die van een spiraal in een helix overgaat en aan de twisted-torso-architectuur van moderne skyscrapers is ontleend. Ze is bovendien een zeer functionele icoon voor de keukencounter met een overtreffende performance: de kraan bereikt tijdens het draaien elk bereik van de spoelbak en met gebruik van het uitneembare element zelfs een groter bereik op de counter. Het geïntegreerde licht ondersteunt het werken in de keuken en maakt tijdens de schemering en ‚s avonds van KWC ZOE een prachtig lichtobject.

Meer informatie: KWC

Speak Your Mind

*