KWC Spoelbak en kraan – perfect samen

KWC ontwikkelt al sinds 1874 de perfecte kranen voor in de keuken. Nu introduceert het bedrijf een nieuwe reeks spoelbakken die perfect aansluiten bij de verschillende kranen series: ONO, ZOE en de nieuwe serie ERA.

KWC Spoelbak en kraan ERA

Alles past nu bij elkaar

KWC heeft gebruik gemaakt van de kennis binnen de Franke Group op het gebied van spoelbakken en komt nu met eigen innovatieve spoelbakken op de markt. De doelstelling is namelijk en is altijd geweest producten perfectioneren qua design, functionaliteit en kwaliteit. Als een logisch gevolg is de spoelbak nu ook onderdeel van het geheel. Spoelbak plus kraan als een eenheid. 1+1= 1

KWC spoelbak en kraan ONO

Minimalistisch

De nieuwe spoelbakken bevatten allen een Ghost Overflow, wat zorgt voor een strak geheel. Het water loopt via een innovatieve afvoer aan de achterzijde weg, waardoor de overloop niet zichtbaar is in de bak. Samen met het vierkante afdekplaatje voor de plug en de Ghost Overflow vormen de innovatieve spoelbakken een minimalistisch geheel. De nieuwe spoelbakken zijn vanaf medio maart 2018 leverbaar.

Afdekplaatje plug KWC spoelbakken

Drie meesterwerken

Minimalistisch, slank en absolute precisie. KWC ERA belichaamt niet alleen de volledigheid van spoelbak en kraan, maar creëert ook een geheel nieuwe look. Met een perfecte afwerking en een exclusieve materialen mix van teak en roestvrijstaal.

KWC ERA bedienknop

KWC ONO is daarentegen zeer veelzijdig, net als de multifunctionele kranen serie. Waren de kranen al verkrijgbaar als highflex-versie, met verschillende uittrekbare versies en met platte uitloop, zo biedt ook de spoelbak meerdere opties aan. Door de richel in de spoelbak kan – in combinatie met de functionele accessoires –op drie verschillende niveaus in de spoelbak gewerkt worden.

KWC spoelbak accessoires

KWC ZOE brengt slimme elektronica en comfort in de keuken. De spoelbak maakt deze serie compleet op een avant-garde manier. Specifieke details zoals de teakhouten snijplank, het RVS afdruipbakje, de verborgen afvoer en elegante ontwerp oplossingen maken de ZOE tot een functionele spoelbak die vakmanschap en design uitstraalt.

Meer informatie: KWC

Speak Your Mind

*