Lade-indelingen nu nog overzichtelijker

Orgalux geeft het grif toe: het gamma met lade-indelingen kon overzichtelijker. Enkele jaren geleden dachten ze keukeneigenaren een plezier te doen door 9.000 verschillende artikelen aan te bieden. Intussen begrijpen ze dat dit te veel van het goede was. Ze pasten er een mouw aan met de Orgalux Plug-in, de basispakketten en de Orgalux-app.

Lade-indelingen nu nog overzichtelijker

Vind meteen de juiste indeling

Bij Van Hoecke zijn ze niet te beroerd om bij te sturen waar nodig. Met dat gigantische gamma boden ze steeds een artikel op maat en dat resulteerde in vele mooie projecten, maar ook in nogal wat keukenbouwers die zuchtten en puften tijdens hun zoektocht naar de juiste boom in het waanzinnig grote bos. Dat is nu voorgoed verleden tijd.

Dankzij de voorliefde voor digitalisatie brengt de Orgalux Plug-in soelaas. Die zorgt ervoor dat je nooit meer op zoek moet naar de perfecte lade-indeling, maar deze meteen samen met de lade kunt bestellen in de configurator. De Plug-in kent de afmetingen van de lade al, dus je hoeft enkel nog keuzes te maken qua gebruik en stijl. Ook lang nadat een project is afgerond, kunt je terugkeren naar jouw bestelling om te achterhalen welke indeling perfect bij die ene specifieke lade past.

Met de basispakketten kun je alle kanten uit

Je kunt de lades van jouw keuken ook standaard uitrusten met indelingen uit de basispakketten. Die bestaan uit basisproducten voor iedere keuken met lades van 50cm diep. Dankzij hun flexibiliteit en afgewerkte zijkanten zijn ze geschikt voor alle courante breedtes.

Meer informatie: Van Hoecke

Speak Your Mind

*