Ladesysteem Poggenpohl voor maximale opbergruimte

Opbergruimte is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een keuken. Ga maar eens na hoeveel keukenbenodigdheden je dagelijks gebruikt. Borden, bestek, kommen, schalen, pannen, om maar een greep uit de lijst te nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de voorraad kruiden en specerijen, blikjes, pakjes, zakjes en verse producten die geen koeling nodig hebben. Al die spullen wil je daar opbergen waar je ze nodig hebt. In de keuken. Liefst netjes en overzichtelijk, want zoeken is vervelend en kost tijd.

Ladesysteem Poggenpohl

Lade versus kastje

Een keukenlade heeft vele voordelen ten opzichte van een keukenkastje. Trek een keukenkastje open en je ziet alleen de voorste producten, trek een lade open en je hebt overzicht op de inhoud. De lades van tegenwoordig zijn volledig uittrekbaar, waardoor je makkelijk toegang hebt tot de spullen die achterin liggen. Met slimme indelingen blijven de spullen mooi op hun plaats.

 Eigen ladesysteem Poggenpohl

De designers van Poggenpohl wilden maximale opbergruimte creëren en hebben de lade opnieuw ontworpen. Zij verplaatsten de geleiderails van de zijkant naar de onderzijde. Hierdoor kan de lade in de volle breedte worden gebruikt. Maar het gaf ook de mogelijkheid om sterkere en meer duurzame rollagers te gebruiken voor de rails. Bovendien zijn de zijwanden van de lade met dit systeem veel strakker.

Ladesysteem Poggenpohl

Alles op zijn plek

Het Poggenpohl-ladensysteem is zodanig ontworpen dat één blik genoeg is om alles te overzien. Op een antislip linoleum ondergrond kan door de schotten de ruimte geheel naar wens worden verdeeld. Een scala aan variaties en elementen biedt je de gelegenheid om de keukenladen in te delen voor een optimaal overzicht en zoveel mogelijk opbergruimte. Mocht de lade met een ruk worden opengetrokken, dan blijft alles keurig op zijn plek staan.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*