Less is more met de grensverleggende glass downdraft

Een vrijwel onzichtbaar keukenapparaat maakte nog nooit zoveel indruk.

De nieuwe glass downdraft legt jou niets in de weg. Sterker nog, het prachtige, kristalheldere afzuigsysteem biedt je méér: meer zuivere lucht, meer zicht, meer ambiance en meer gebruikscomfort. Het kristalheldere glaspaneel stijgt op uit het werkblad en zorgt ervoor dat je optimaal contact houdt met jouw omgeving. Verras jouw gasten met een sfeervolle ambiance wanneer je de lichtomlijsting van het glaspaneel aanpast met de Home Connect app. Uiteraard doet de glass downdraft precies wat hij hoort te doen: Guided Air technologie zorgt ervoor dat kookdampen direct krachtig naar beneden worden afgezogen zodat de ruimte altijd fris en representatief blijft, zonder geluidshinder. Wanneer ingesteld op automatisch, is het afzuigsysteem in staat zichzelf aan te passen aan de omstandigheden, zodat jij je volledig kunt wijden aan jouw kookkunsten en jouw gezelschap.

Less is more met de grensverleggende glass downdraft 

Een ingenieus samenspel

Niet alleen zorgt het transparante ontwerp van de glass downdraft ervoor dat jij jouw vrije uitzicht behoudt wanneer je aan het koken bent, het design zorgt bovendien voor een perfect samenspel met de Gaggenau inductiekookplaat, waarmee het één geheel vormt. Zijn beide systemen uitgeschakeld, dan zie je alleen nog een in het werkblad vlak geïntegreerde, strakke kookplaat, waarvan niemand vermoedt dat zich aan de achterzijde een ingenieus en buitengewoon afzuigsysteem schuilhoudt. Door middel van Home Connect verbind je beide apparaten en kun je de glass downdraft bedienen via jouw kookplaat.

Less is more met de grensverleggende glass downdraft 

Verrassend geavanceerd

Naast dat je Gaggenau apparatuur onderling kunt verbinden met de Home Connect app op jouw smartphone of tablet, kun je ze er ook op afstand mee bedienen. Eenmaal verbonden kun je de glass downdraft in- en uitschakelen, handmatig het vermogen instellen of de automatische functie activeren, waarmee het afzuigsysteem zich vanzelf aanpast aan de hoeveelheid geuren en dampen. Verander de sfeer in de ruimte door de glass downdraft omhoog te laten rijzen uit het werkblad en de kleurschakering van de eigentijdse lichtomlijsting aan te passen. De glass downdraft combineert op deze wijze geraffineerd design met geavanceerde technologie.

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*