Maak een online moodboard voor jouw nieuwe keuken

Droom jij ook van een nieuwe keuken? Dan kijk jij vast regelmatig op sites van keukenfabrikanten om ideeën op te doen. Neem dan ook eens een kijkje bij Keukenspecialisten.nl. Daar heb je de mogelijkheid om een online moodboard voor jouw nieuwe keuken aan te maken á la Pinterest.

Maak een online moodboard voor jouw nieuwe keuken

Jouw keuken, jouw stijl

Alle foto’s van keukens, apparaten en styling op de site kun je voor jouw moodboard selecteren met het hartje linksonder in de foto. Zoek de mooiste materialen, de juiste sfeer voor jouw nieuwe keuken door alle foto’s aan te klikken die jij mooi vindt.

Verschillende rasters

Heb je alle foto’s van jouw keuze geselecteerd? Ga dan naar Direct aan de slag. Rechts van het moodboard dat je in beeld krijgt heb je de mogelijkheid om het raster te wijzigen. Zo kun je kiezen voor een formaat dat geschikt is voor instagram, facebook of a4.

Helemaal tevreden?

Ben je helemaal tevreden met het resultaat? Sla dan jouw moodboard op of download deze om te kunnen delen of jouw sociale media. Natuurlijk kun je het moodboard ook meenemen naar Keukenspecialisten.nl bij jou in de buurt. Zo kan jouw keukenadviseur jou nog beter helpen!

Speak Your Mind

*