Maris Fragranite spoelbak van FRANKE

Ongecompliceerd en heerlijk koken

Wanneer je graag tijd doorbrengt in de keuken, mag de Maris spoelbak niet ontbreken. Het zorgt voor maximale comfort in jouw keuken, gecombineerd met een indrukwekkend design. Daarnaast biedt het verschillende handige functies. De Fragranite spoelbak is duurzaam, krasvrij, en zorgt door middel van zilverionen dat bacteriën geen eigen leven kunnen leiden.  

Groots in zijn afmeting

De meest efficiënte en duurzame manier om af te wassen is door een vaatwasser te gebruiken. Daarom hebben we het afdruiprek in deze kom weggelaten. Nu heb je veel meer ruimte en kunnen grote keukenvoorwerpen zoals ovenschalen en pannen comfortabel in de krasvaste spoelbak worden gewassen.

Franke-Maris-Fragranite

 De Maris Fragranite spoelbak is erg minimalistisch

Onze Maris spoelbakken zijn niet alleen een attractie in de keuken, ze passen gewoon perfect. Hoe jouw keuken ook is ingericht, bij FRANKE vind je de juiste kleur en het juiste model. Een minimalistisch product voor dagelijks gebruik en eenvoudig in onderhoud.

Franke-Maris_2.jpeg

Een perfecte match met jouw keuken

Een Maris Fragranite spoelbak is de ideale toevoeging voor jouw keuken. Het combineert de moderne look voor in jouw keuken met handige functionaliteiten. Met de Maris heb je een spoelbak die simpelweg past en plezier brengt in jouw keuken. 

Voor meer informatie: FRANKE

Speak Your Mind

*