Masterclass Gaggenau Senses

Heb jij recent Gaggenau apparaten gekocht of reeds in jouw keuken, en wil je het beste uit jouw apparaten halen? Dan is een Masterclass Gaggenau Senses een aanrader! Tijdens deze masterclass krijg je de kans zelf verscheidene gerechten te bereiden en staat gastronomische educatie centraal. Onder leiding van een professionele kok leer je het beste uit jouw apparatuur te halen en bereid je een 4 gangen menu met bijzondere gerechten die uit alle windstreken komen. Er worden verschillende bereidingstechnieken gebruikt. Denk eens aan koken met stoom, teppan yaki en sous-vide. Je kan met meerdere personen deelnemen, dus neem gerust jouw partner of kennis gezellig mee. En het blijft niet bij koken alleen, het oog wil ook wat! Daarom leer je ook hoe je een bord prachtig kan ‘dresseren ‘, oftewel mooi en eigentijds opmaken. Na het bereiden van de 4 gangen zullen deze aansluiten worden genuttigd onder het genot van bijpassende exclusieve wijnen.

Gaggenau-Kookworkshop

Enthousiast geworden?

Wil jij optimaal gebruik maken van jouw keukenapparatuur? Dan ben je van harte welkom om een kookworkshop bij te wonen in inspiratiehuis 20|20. Daar helpen ze je graag op weg met het gebruik van jouw nieuwe apparatuur. Wil jij bijvoorbeeld weten of je een lasagne ook in de bakoven met stoom kunt bereiden? Of lukt het niet om jouw cake te laten rijzen? Schrijf jezelf dan in voor een kookworkshop voor Bosch, Siemens, NEFF of Gaggenau.

Je ben welkom met maximaal 2 personen per gezin (liever geen kinderen) per aanmelding. Duur kookworkshop: ca. 4 uur. 

Tip: houd deze Facebook-pagina in de gaten voor handige demonstraties van diverse apparaten, lekkere recepten en kookworkshops van de chefs in het inspiratiehuis 20|20.

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*