Met Dekker richt je de keuken in

Dekker Zevenhuizen heeft dé trends voor 2020, Eternal Rocks en Soft Reflections, vertaald naar concrete producten voor de keuken. Producten die innovatief zijn en daardoor net iets meer hebben. En die onderscheidend zijn én afgestemd op de eigentijdse keuken. In de nieuwe collectie zien we terrazzo- en betonlooks in uiteenlopende materialen, achterwanden die weer gezien mogen worden en gekleurde spoelbakken. Ook is er aandacht voor duurzame alternatieven. 

Met Dekker richt je de keuken in

Productie

Dekker heeft in Zevenhuizen een state-of-the-artfabriek voor de productie van laminaatbladen en in Alphen aan den Rijn staat een hightechsteenfabriek. Je hebt dus de garantie dat het maatwerk onberispelijk wordt afgewerkt. Behalve bladen levert Dekker ook accessoires als spoelbakken, kranen en verlichting. In verschillende prijsklassen en altijd op elkaar afgestemd, zodat je met Dekker een stijlvolle keuken kunt inrichten.

Met Dekker richt je de keuken in

Duurzaam

Natuurlijk wil je ook weten hoe een keukenblad gemaakt wordt – en onder welke omstandigheden. Dekker Zevenhuizen stuurt al jaren op duurzame producten, goed werkgeverschap en maatschappelijke bijdrage. Het bedrijf behoort zelfs tot de koplopers als het gaat om het MVO-Register.

>> Lees het geverifieerde MVO-rapport

Speak Your Mind

*