Metaalaccenten in de keuken

Het hoeft niet altijd een werkblad van roestvrijstaal te zijn: bij SieMatic kun je kiezen uit een veelvoud aan metaalaccenten in de keuken; kleine, fijne elementen die met hun fraaie metaaltinten de verschijning van een klassieke keuken bijzondere glans verlenen.

Metaalaccenten in de keuken

Glansrijke verschijning

Gefacetteerde lijsten voor schuif- en uittrekkasten, schappen, vitrinedeuren, werkbladen, zijpanelen, schouwen en randafwerkingen voor werkbladen van StoneDesign, grepen of inbouwgrepen, glans, zijdeglans of geborsteld, in ‘goldbronce’, ‘nickel’ of ‘zwart’ – bij SieMatic vind je een spectrum dat je op glanzende ideeën brengt.

Vitrinedeuren

In de nobele tinten ‘goldbronce’, ‘zwartmat’, ‘nickel glanzend’ of ‘nickel geborsteld’, met of zonder binnenverlichting: een blikvanger in de keuken.

Metaalaccenten in de keuken    Metaalaccenten in de keuken

Grepen

Van klassieke schoonheid zijn de SieMatic-grepen in ‘goldbronce’, ‘nickel’, ‘zwartmat’ en ‘edelstaal’, die in verschillende vormen en breedtes bestaan.

Bovenkastschappen

In zijdemat zwart, in zijdeglans ‘goldbronce’ of in ‘glanzend nickel’, en in verschillende hoogtes en breedtes leverbaar, kaderen ze elegant de indeling van de keuken af.

Metaalaccenten in de keuken    Metaalaccenten in de keuken

Lichtmetalen randen

In ‘matzwart’ of ’goldbronce’ zetten ze een aantrekkelijk accent en vormen ze een fraaie omlijsting van werkbladen van SieMatic StoneDesign.

Speak Your Mind

*