Mondial in 2023 naar Nederland

Met hun expressieve materiaal-en kleurcomposities, zien deze karakteristieke keukenelementen er zowel minimalistisch als huiselijk uitnodigend uit. De geometrische basisvormen hebben een mooie balans gevonden met de verfijnde details en massieve, dominante elementen. Medio 2023 zal dit nieuwe SieMatic showroomconcept in Nederland te zien zijn en voor consumenten beschikbaar.

SieMatic Mondial

Expressieve en natuurlijke materialen.

Kenmerkend voor de SieMatic Mondial is de minimalistische uitstraling door de architectonische vormentaal, het gebruik van eenvoudige vormen en het laten verspringen van volumes door diepteverschillen. De keuken vindt de balans tussen ranke en monumentale elementen, en expressieve en natuurlijke materialen. Het volumineuze eiland biedt veel ruimte. Aan de ene kant staan transparante vitrines voor de mooie spullen, aan de andere kant de kookplaat, spoelbak, vaatwasser en ruime opbergmogelijkheden voor kookgerei. De beide kopse kanten van het ruim vier meter lange, optisch naadloze werkblad hangen ruim over, de een rechthoekig, de ander halfrond. Perfecte plekken om op een barkruk aan te schuiven.

SieMatic Mondial 04

De sandwichbouw in massieve dikte combineert de onderconstructie van matzwart Oak met het 12 mm dikke kwartsiet Negresco. De onderkasten, achterwanden van de vitrines en hoge kasten zijn gelakt in blauwgrijs met antivingerafdruk-print – een van de 1950 SieMatic-kleuren. Tussen de buitenste hoge kasten in zijdemat blauwgrijs met dimbare ledstrip in de gelijk gekleurde SLX-grepen komt het matzwarte Oak van het werkblad terug in de middelste hoge kast. Geïntegreerd in de rij hoge kasten bevindt zich een glazen sculptuur waarvan het ledlicht op elke sfeer aangepast kan worden

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*