Multifunctionele afzuigkap vervangt de koelkast

Waar gekookt wordt, ontstaan luchtjes. Om te voorkomen dat je de volgende ochtend nog ruikt wat je de avond ervoor gekookt hebt, is een afzuigkap geen overbodige luxe. Maar een afzuigkap is meer dan een noodzakelijk kwaad. Zo heeft Neff een verticale wandschouwkap in de collectie die multifunctioneel is. Deze multifunctionele afzuigkap vervangt de koelkast zelfs!

Multifunctionele afzuigkap vervangt de koelkast

Weg met kookluchtjes

De 90 cm brede wandschouwkap heeft een verticaal design en een krachtige afzuiging. Voor nog meer power trek je de decoratieve afzuigkap met één beweging naar je toe. De kap is zowel beschikbaar met luchtafvoersystem als met recirculatiesysteem. Het sensor gestuurde systeem werkt volledig automatisch. Zodra je de bijbehorende kookplaat aanzet, zal het afzuigsysteem zichzelf activeren.

Neff afzuigkappen met AmbientLight    Neff afzuigkappen met AmbientLight

Met sfeerlicht

Deze design afzuigkap is voorzien van AmbientLight met dimfunctie. Je kunt kiezen uit maar liefst 31 verschillende kleuren die je fel of zacht kunt laten schijnen. Tijdens het koken heb je dus goed zicht op de pannen en tijdens de maaltijd kies je de kleur die bij je stemming past. De kap zelf is verkrijgbaar in zwart, groen en oranje. 

Multifunctionele afzuigkap vervangt de koelkast

Vervanging koelkast

En deze multifunctionele afzuigkap vervangt zelfs de koelkast. Nee, je kunt er geen etenswaren in koelen. De vervanging zit meer in de functie van koelkast als magneetbord. Op de afzuigkap kun je namelijk ook schrijven. Bijvoorbeeld je boodschappenlijstje of een lief berichtje aan je huisgenoot. Met magneten kun je belangrijke uitnodigingen of andere dingen die je moet onthouden op de kap bevestigen. En je kookboek of tablet plaats je eenvoudig in de boekensteun. Zo worden ze niet vies en staan ze goed in het zicht. 

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*