Mythos 2gether combineert kook- en zuigkracht

Met Mythos 2gether presenteert Franke een inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaat afzuiging die voldoet aan de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++. Mythos 2gether combineert kook- en zuigkracht en vult daarmee de exclusieve Mythos-productlijn aan met een hoogwaardige keuken component. Zo kun je nóg dichter bij jouw persoonlijke droomkeuken komen.

Mythos 2gether combineert kook- en zuigkracht

Hightech oplossingen

Mythos 2gether is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkelingswerk bij Franke. Talrijke technische hightech oplossingen vormen een aanvulling op de moderne keuken esthetiek van het product. Automatische functies met vooraf ingestelde prestatieniveaus vereenvoudigen het dagelijkse werk in de keuken evenzo als automatische panherkenning en activering van de afzuiging.

Sterk en veilig

Bijzonder aan deze inductiekookplaat  is het afdekrooster van de vlak in het oppervlak geïntegreerde kookplaat afzuiging. Het rooster is van gietijzer gemaakt en is daarom absoluut kras- en stootvast. Bovendien zijn alle elektronische componenten waterdicht – voor het geval dat er bij het koken toch onvoorziene “overstromingen” plaats zouden vinden.

Meer informatie: Franke

Comments

  1. Hallo, wij zijn op zoek naar een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing voor onze nieuwe mythos inductiekookplaat, weet iemand waar we die vandaan kunnen halen?

    • Beste Willem en Ank,
      Franke is de fabrikant van de Mythos keukenapparaten, waaronder de inductiekookplaat. Een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing kunnen jullie opvragen via de klantenservice van Franke.
      Mvg, Secretariaat

Speak Your Mind

*