MYTHOS – de kunst van het eigentijds koken

Met het Mythos systeem kun je je creativiteit bij het koken de vrije loop laten. Mythos is het perfecte eigentijdse keukensysteem waar design en functionaliteit altijd voorop staan. Of het nu de aankookautomaat, de timerfunctie, de brugfunctie of de dubbele boosterstand is; altijd de beste functie voor het beste resultaat. Mythos kenmerkt zich door een strak randloos design wat zorgt voor een naadloze integratie in de keuken. Daarnaast maakt het randloze design reinigen zeer eenvoudig.

FRANKE-Mythos-hob-and-hood.

Ideaal voor een woonkeuken

De slim ontworpen Mythos werkblad afzuiging. Het design en de functionaliteit van de inductiekookplaat en de werkbladafzuigunit zijn perfect op elkaar afgestemd. De moderne strak in de kookplaat weggewerkte afzuiging zorgt voor een krachtige, maar fluisterstille afzuiging en heeft een energie-efficiëntieklasse A+. Wanneer de afzuigunit niet gebruikt wordt, maakt het rooster plaats voor een glasplaat voor een strak minimalistisch geheel. Mocht een pan overkoken, dan kun je dit eenvoudig reinigen door de uitneembare RVS wateropvangbak.

Inductie met Flex zones

De inductiezones van Franke zetten nieuwe standaarden op het gebied van prestaties, functionaliteit en gebruiksgemak. De achthoekige SemiPro inductiezones bieden meer ruimte voor de overdracht van energie – zo worden pannen sneller en gelijkmatiger verwarmd.  Door het samenvoegen van Flex zones ontstaat er 1 grote kookzone. Op deze manier kunnen grotere pannen over het volledige oppervlak gelijkmatig verwarmd worden. De slider bediening van de Mythos inductiekookplaten werkt zeer intuïtief; met een enkele veegbeweging kan de temperatuur snel en nauwkeurig worden ingesteld.

FRANKE-AM012_Mythos_Shanghai

Mythos spoelbakken – prachtige design met veel gebruiksgemak

Franke spoelbakken zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS. Roestvrijstaal is robuust en makkelijk te reinigen. De afgeronde hoeken in de Mythos spoelbakken zorgen voor nog meer schoonmaak comfort. Bovendien zijn de spoelbakken voorzien van een hygiënische Turbo plug en Design overloop. In combinatie met de verschillende handige accessoires bieden de ruime Mythos spoelbakken veel gebruiksgemak.

Meer informatie: FRANKE

Speak Your Mind

*