NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers

“Koken inspireert mensen en mensen inspireren ons.” Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van zijn apparaten wordt bij NEFF daarom altijd de gebruiker centraal gesteld door te zorgen dat er zo plezierig mogelijk mee gekookt kan worden. Praktische oplossingen in de keuken zijn de specialiteit van NEFF. Zoals bijvoorbeeld de Slide&Hide ovendeur die in zijn geheel onder de oven schuift of de Seamless Combination, waarbij twee apparaten eruitzien als één geheel.

NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers

NEFF Slide&Hide ovendeur

De enige volledig inschuifbare ovendeur. Met Slide draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven.

NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers

NEFF Seamless Combination

Verbind je NEFF-apparaten met elkaar door middel van Seamless strips en zie zien eruit als één apparaat. Een unieke designoplossing van NEFF.

NEFF FullSteam oven: de echte alleskunner

Ovens met FullSteam functie bieden de mogelijkheid om 100% te stomen, maar ook om tijdens het gebruik van de heteluchtstand extra stoom toe te voegen.

NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers

NEFF CircoTherm

Het unieke CircoTherm heteluchtsysteem zorgt voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele oven. Bak een dessert terwijl de zalm ook aan het garen is in dezelfde oven. Elke ovenlaag heeft een eigen luchtstroom waardoor smaken en geuren niet met elkaar vermengen.

NEFF Pyrolyse: je oven reinigen was nog nooit zo eenvoudig

Bij 500 graden blijft er niets anders over dan as. Met het pyrolyseprogramma reinig je de oven heel intensief. De binnenruimte wordt perfect schoon. Laat het programma eerst zijn werk doen en laat de oven vervolgens afkoelen. Met een vochtige doek veeg je tot slot al het vuil, dat as is geworden, eenvoudig weg.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*