Neff opnieuw hoofdsponsor van Taste of Amsterdam

De 11e editie van de Taste of Amsterdam vindt plaats van 31 mei tot en met 3 juni 2019 in het Amstelpark. Neff is dit jaar opnieuw de hoofdsponsor van Taste of Amsterdam en zal een drietal theaters voorzien van NEFF-apparatuur.

Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken.

Neff opnieuw hoofdsponsor van Taste of Amsterdam

Wat je kunt verwachten bij Taste of Amsterdam?

Kies uit meer dan 100 gerechten van de beste, leukste en meest spraakmakende restaurants van Amsterdam. Zij serveren een verkleinde versie van hun “signature dishes” uit het restaurant zodat je van meerdere gerechten van verschillende restaurants kunt genieten! Aan de line-up van 2019 wordt hard gewerkt dus houd de website in de gaten om als eerste te weten wat er dit jaar allemaal op Taste te zien zal zijn!

Topchefs

Ontmoet nationale en internationale topchefs die live demonstraties geven of met hun restaurant op het evenement staan.

Neff opnieuw hoofdsponsor van Taste of Amsterdam

Wat te doen?

Ga aan de slag bij een van de vele workshops, laat je inspireren tijdens demonstraties of geniet van verschillende tastings die op het evenement worden georganiseerd. Deel memorabele momenten met je vrienden en geniet van de festivalsfeer in de mooie setting van het Amstelpark. Op de markt bieden ambachtelijke en innovatieve producenten hun unieke producten aan. Je kunt er proeven, worden geïnformeerd en verschillende producten kopen om mee naar huis te nemen.

Speciaal voor de kleine chefs

Neff opnieuw hoofdsponsor van Taste of Amsterdam

De kleinste chefs stappen ook dit jaar weer in de keuken bij de NEFF Kinderkeuken. Jong geleerd, oud gedaan! Iedere dag zijn er vijf kinderkookworkshops, waar per workshop tien kinderen aan kunnen deelnemen. Er zijn twee workshops tegelijk. Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er groente- en fruitles door Perry Falter. En daarna wordt er samen met elkaar een heerlijke smoothie gemaakt (en opgedronken natuurlijk!)

De oudere kinderen (7 t/m 11 jaar) gaan zelf pizza maken ‘from scratch’! Met vers deeg, verse tomatensaus en heel veel lekkere groente en ander beleg. Een gezonde, maar vooral verrukkelijke pizza, die wordt afgebakken in slide and hide ovens van NEFF. En niet geheel onbelangrijk, uiteraard wordt na afloop de eigen creatie lekker opgegeten!

Meer informatie:

Speak Your Mind

*