NeverEnding Kitchen van Electrolux en TRIBOO

Electrolux en TRIBOO hebben de handen ineengeslagen en werken samen aan een duurzame keuken die een leven lang meegaat. Zo willen ze de afvalberg verkleinen, verspilling van grondstoffen voorkomen, CO2-uitstoot reduceren en de circulaire economie tot een realiteit maken.

NeverEnding Kitchen van Electrolux en TRIBOO

NeverEnding Kitchen voor een leven lang kookplezier

Deze wegwerpmaatschappij is onhoudbaar. In een tijd dat we meer nadenken over grondstoffen, gezondheid en milieu, zoeken we naar oplossingen. TRIBOO bedacht daarom een duurzaam alternatief voor de keuken; de NeverEnding Kitchen. De NeverEnding Kitchen garandeert een keuken voor het leven. Het bedrijf biedt een keuken die met de wensen van de klanten mee verandert. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Keukens als opslagplaatsen voor grondstoffen. Als de keuken toe is aan vervanging, dan wordt de keuken weer teruggenomen en wordt uit de grondstof van de oude keuken opnieuw een circulaire keuken gemaakt. Zo verandert de keuken nooit meer in afval. Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stopt de verspilling van grondstoffen en start de eigenaar met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats, als de grondstofwaarde stijgt profiteert de koper mee. Zo zijn keukens en het kookplezier NeverEnding.

NeverEnding Kitchen van Electrolux en TRIBOO

Electrolux absolute wereldspeler in duurzame productie

Een duurzame, circulaire keuken behoort natuurlijk te worden voorzien van even duurzame keukenapparaten. Electrolux is een Zweeds bedrijf en één van ’s werelds grootste producenten van huishoudelijke apparatuur. Producten worden verkocht onder diverse merknamen, waaronder de eigen naam Electrolux en in Nederland voornamelijk AEG en Zanussi. Op het gebied van duurzaamheid is Electrolux een absolute wereldspeler. Zo zijn ze voor de twaalfde keer op rij marktleider in de categorie Consumer Durables van de Dow Jones Sustainability Index. Daarnaast zijn ze de enige producent van duurzame consumptiegoederen die erkend werd met de RobecoSAM Gold Class-award in 2019.

NeverEnding Kitchen van Electrolux en TRIBOO

Better Living Programm

Electrolux heeft onderzocht hoe consumenten duurzamer kunnen leven en heeft daarmee het Better Living Program ontwikkeld. Deze duurzaamheidsstrategie heeft als doelstelling om Electrolux binnen 10 jaar klimaatneutraal te maken. Daarnaast streeft Electrolux naar een circulaire bedrijfsvoering in 2030 aldus Mario Spaans – Key Account Manager Projecten, Electrolux. Er moeten nog heel veel stappen genomen worden. Een grote stap voorwaarts is de samenwerking met TRIBOO.

Meer informatie: NeverEnding Kitchen

Speak Your Mind

*