Nieuw ventilatiesysteem van NEFF

Het nieuwe, innovatieve ventilatiesysteem van NEFF biedt gepassioneerde kookliefhebbers meer ruimte voor hun creativiteit. Dit onconventionele systeem heeft een compact ontwerp en haalt het maximale uit de beschikbare ruimte. Het past perfect bij open keukens of kookeilanden. De krachtige ventilatie voert alle vrijgekomen stoom direct af.

Neff ventilatiesysteem kookplaten

De afzuigopening is geïntegreerd in het keukenblad, zodat deze niet opvalt en geen onnodige ruimte in beslag neemt. Laaghangende afzuigkappen en stoom en geurtjes die in de lucht blijven hangen zijn vanaf nu verleden tijd. Dit stille, maar uiterst efficiënte ventilatiesysteem staat garant voor maximale bewegingsvrijheid en geeft kookliefhebbers alle ruimte voor hun creativiteit.

Het pakt vet en stoom aan daar waar ze ontstaan, namelijk direct bij de pan. Het systeem wordt geleverd met een recirculatie- of afvoermodule, zodat het in elke keuken past. Daarnaast is dit systeem compatibel met een groot aantal kookplaten. Het is een perfecte aanvulling op verschillende Domino-kookplaten of 80-cm-kookplaten.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*