Nieuwe betonkleuren voor Neolith keukenbladen

Het keramische Neolith assortiment van bladenleverancier Arte is uitgebreid met nieuwe kleuren uit de Classtone Collection en Fusion Collection. Deze kleuren sluiten aan op de trend in betonkleuren.

Neolith Mont Blanc silk

Mont Blanc is de nieuwe kleur in de Classtone Collection van Neolith. Een prachtige kleur, geïnspireerd op wit kwartsiet, een van de meest populaire steensoorten van dit moment. Het is een neutrale kleur met subtiele aders in natuurlijke tinten.

Nieuwe betonkleuren voor Neolith keukenbladen

Neolith Krater riverwashed, New York – New York silk, Mar del Plata silk

In de Fusion Collection van Neolith staan bouwmaterialen als cement, beton en grijs basalt centraal. De stoere Neolith Krater riverwashed krijgt een natuurlijke uitstraling door zijn kleur en patronen. De kleur is geïnspireerd door natuurlijk leisteen en past in een modern of industrieel uiterlijk. New York – New York silk heeft karakteristieke grijze tinten en zorgt daarmee voor een realistisch uiterlijk. Als laatste is de Mar del Plata toegevoegd, een stijlvolle gegolfde plaat met witte strepen op een grijze achtergrond. Door een lichte glans in de plaat wordt een parelmoer effect gecreëerd.

 

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*