Nieuwe generatie PerfectDry-vaatwassers: meer vermogen, lager verbruik

De PerfectDry-vaatwassers van Bosch staan voor perfect schone vaat met een laag energieverbruik. Nu komt Bosch met een nieuwe productlijn die nog een stap verder gaat. De nieuwe generatie PerfectDry-vaatwassers heeft een derde laadrek met extra ruimte voor klein servies, en dankzij de innovatieve Extra Clean Zone wordt alles nog beter en efficiënter schoon.

Nieuwe generatie PerfectDry-vaatwassers

Een korf voor elke soort vaat

De nieuwe PerfectDry-vaatwassers hebben een ingenieus korfsysteem en verschillende briljante innovaties. Denk aan nieuwe uittreksystemen, siliconen elementen in de bovenste korf die glazen perfect op hun plaats houden en beschermen, en een extra derde laadrek die boven de bovenkorf kan worden geplaatst. Dit betekent 25 procent meer capaciteit en ruimte voor klein servies. Dit laadrek is met name ideaal voor kleine plastic bakjes, omdat die stevig op hun plek worden gehouden en er niet uit kunnen vallen. Het golfpatroon van het laadrek voorkomt dat servies gaat schuiven. Het vak voor lang en smal kookgerei houdt messen stevig op hun plek, zodat het laadrek niet beschadigt en letsel wordt voorkomen bij het in- en uitladen van de vaatwasser. Wat ook heel handig is, is dat een deel van het laadrek kan worden verschoven. Dit betekent dat bijvoorbeeld wijnglazen met een lange steel of hoge bierglazen nog steeds in de bovenste korf passen, wat anders niet het geval zou zijn.

Nieuwe generatie PerfectDry-vaatwassers

Schoon 2.0

Aangekoekte mueslikommen of smoothieglazen? Vroeger waren dit altijd ‘probleemgevallen’ die vaak lang moesten worden voor- of nabehandeld. Reden voor Bosch om de Extra Clean Zone te ontwikkelen. Drie roterende sproeiers in het voorste gedeelte van de bovenkorf besproeien de kopjes en schaaltjes continu met water waardoor zelfs aangekoekte etensresten gemakkelijk worden verwijderd. De Extra Clean Zone kan gemakkelijk met een schakelaar aan de sproeiers handmatig worden in- en uitgeschakeld.

Nieuwe generatie PerfectDry-vaatwassers

Duurzaam droog

Bij vaatwassers is het van belang dat de vaat zowel schoon als droog uit de vaatwasser komt. Daar zit dan ook het voordeel van de jarenlange ervaring van Bosch met de Zeolith-droogtechniek. Het mineraal zeoliet onttrekt vocht en geeft tegelijkertijd warmte af voor een energiezuinig en buitengewoon effectief PerfectDry-droogproces. Zelfs plastic voorwerpen, zoals lunchboxen, plastic bekers en babyflessen, komen helemaal droog uit de vaatwasser en hoeven niet te worden nagedroogd. 

Alles vanaf afstand bedienbaar

Connected PerfectDry-vaatwassers kunnen op elk moment en vanaf elke plek op afstand worden bediend en gecheckt. Als je even een powernap wil doen, kun je ‘Silence on Demand’ inschakelen, zodat de toch al stille vaatwasser 30 minuten lang nog stiller is. Programma’s en instellingen die veel worden gebruikt kunnen met een druk op de knop worden opgeslagen en geactiveerd, via de app of op de vaatwasser zelf. De nieuwe PerfectDry-vaatwassers doen ook via Home Connect en bijvoorbeeld Alexa of Google Assistant met stembediening alles wat je ze vraagt.

Meer informatie: Bosch-home

Speak Your Mind

*