Nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis

Een showroom is het visitekaartje van de winkel. In een keukenshowroom wordt er alles aan gedaan om de aanwezige keukens zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Je ziet de mooiste materialen, de nieuwste apparatuur en de meest trendy kleuren. En dat alles uitgelicht met de beste verlichting. Hoe geweldig zou het zijn om zo’n nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis te kunnen plaatsen? Dat kan!

Nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis

Plaatsmaken voor nóg nieuwere keukens

Om de nieuwste materialen, kleuren en apparatuur te kunnen tonen, moet de showroom regelmatig vernieuwd worden. Dat betekent dat de keukens uit de showroom plaats moeten maken voor nieuwe showroommodellen. Maar dat betekent niet dat de ‘oude’ showroomkeuken vernietigd wordt. Deze showroommodellen worden voor aangepaste prijzen verkocht aan wie ze hebben wil.

Nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis

Zo goed als nieuw

De keukens zijn niet gebruikt als keuken. Er is geen eten bereid, geen maaltijd gekookt en er zijn zelfs geen handen in gewassen. Toch is de keuken ook niet meer nieuw te noemen. Het winkelend publiek heeft regelmatig de kasten, lades en keukenapparaten geopend om het goed te kunnen bekijken. De keukens zijn dus zo goed als nieuw. En dat verklaart de aantrekkelijke prijs.

Nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis

Maatwerk

In principe koop je de keuken exact zoals deze in de showroom heeft gestaan. Het is dus wel zaak dat je goed weet welke maten jouw keuken heeft, zodat de ruimte in ieder geval niet te klein is. Houd je links of rechts wat ruimte over, dan wordt dat natuurlijk netjes opgelost met een passtukje. Overige aanpassingen zijn altijd bespreekbaar. Wil je bijvoorbeeld andere grepen of een inductiekookplaat in plaats van de gaskookplaat, dan is dat vaak wel mogelijk. Veranderingen in apparatuur kunnen natuurlijk wel gevolgen hebben voor de uiteindelijke prijs.

Nieuwe keuken uit de showroom in jouw huis

Kijk welke showroomkeukens er op dit moment beschikbaar zijn: Showroomkeukens.nl

Speak Your Mind

*