Nieuwe keuken zonder levertijd

Het aanschaffen van een nieuwe keuken is heel spannend. Het is een flinke investering en er moeten heel veel keuzes worden gemaakt. Welke materialen wil je, welke keukenopstelling past in jouw woning, wil je wel of geen grepen, wel of geen bovenkastjes, welk keukenblad wil je, kortom er volgen heel veel beslismomenten. Het is dan natuurlijk handig om je goed te oriënteren en jouw wensen op een rijtje zetten. Als je dan jouw nieuwe keuken helemaal hebt samengesteld, ben je helemaal enthousiast en blij. Tot je hoort dat de levertijd bijna drie maanden is. Maar heb je niet liever een nieuwe keuken zonder levertijd?

Nieuwe keuken zonder levertijd

Showroom keukens

Technische ontwikkelingen en trends zorgen ervoor dat de keukenopstellingen in keukenshowrooms regelmatig worden aangepast. In de showroom worden de keuken natuurlijk nauwelijks gebruikt en de apparatuur al helemaal niet. Deze ‘oude’ showroom keukens verkeren dan ook in een prima staat en worden te koop aangeboden op een soort marktplaats voor keukens: www.showroomkeukens.nl.

Nieuwe keuken zonder levertijd

Scherpe prijzen

Omdat een keuken behoorlijk wat ruimte inneemt, willen keukenzaken graag zo snel mogelijk van hun oude showroomkeukens af. Daarom worden deze tegen zeer scherpe prijzen aan consumenten aangeboden. Het werkt heel eenvoudig: je kiest de gewenste opstelling en bekijkt het aanbod. Zit jouw droomkeuken ertussen, dan neem je contact op met de keukenleverancier voor een bezichtigingsafspraak. De keukens worden in principe verkocht zoals deze online worden aangeboden, maar aanpassingen of aanvullingen zijn in overleg met de leverancier vaak heel goed mogelijk. Je nieuwe keuken is vaak direct leverbaar. Wil je snel een nieuwe keuken, dan is een bezoekje aan www.showroomkeukens.nl zeker de moeite waard.

Nieuwe keuken zonder levertijd

Goedkope keukenapparaten

Ook als je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur kun je gebruik maken van de aanbiedingen op www.showroomkeukens.nl. Naast complete keukens worden er op de site ook diverse keukenapparaten tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden. Je kunt daarbij denken aan (stoom)ovens, afzuigkappen, koelkasten, maar ook koffieautomaten of hele koffiecorners. Neem eens een kijkje, wie weet zit er iets voor je tussen.

Speak Your Mind

*