Nieuwe kleuren in keramische keukenbladen

Het assortiment keramische keukenbladen van Arte is uitgebreid met bijzondere kleuren uit de Classtone collectie en Fusion collectie. De betontrend staat centraal in deze collectie.

Nieuwe kleuren in keramische keukenbladen

New York

Keramiek is favoriet

Een keramisch keukenblad is favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramisch aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. Arte werkt alleen met de beste leveranciers. Voor het keramische aanrechtblad is dit Neolith van het Spaanse bedrijf TheSize.

Nieuwe kleuren in keramische keukenbladen

Krater

Fusion Collection

De Fusion Collection van Neolith is uitgebreid met drie kleuren waarbij cement, beton en grijs centraal staan:

  • De stoere Krater riverwashed krijgt een natuurlijke uitstraling door zijn donkere kleur en patronen. Krater is geïnspireerd door natuurlijk leisteen en past daardoor perfect in een modern of industrieel interieur.
  • Door een mix van natuurlijke materialen en karakteristieke grijze tinten is New York – New York een aanwinst voor het assortiment van Arte. Deze rustige kleur is geschikt voor ieder interieur.
  • Mar del Plata is een stijlvolle gegolfde plaat met witte en grijze kleurtinten. Door een lichte glans op deze plaat wordt een prachtig parelmoer effect gecreëerd.
Nieuwe kleuren in keramische keukenbladen

Mar del Plata

Neolith Mont Blanc silk

Mont Blanc is de nieuwe kleur in de Classtone Collection van Neolith. Deze prachtige kleur, geïnspireerd op wit kwartsiet is een van de meest populaire steensoorten van dit moment. De Mont Blanc is een neutrale kleur met subtiele aders.

Nieuwe kleuren in keramische keukenbladen

Mont Blanc

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*