Nieuwe kleuren marmerlook keukenbladen van Silestone

Arte, maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen, heeft wederom haar marmerlooks uitgebreid. De twee nieuwe composiet kleuren uit de Silestone Eternal collectie zijn Statuario en Marquina. De kleuren bevatten aderpatronen die door de gehele composiet plaat doorlopen. Het resultaat: de eerste 3D marmerlook!

Nieuwe kleuren marmerlook keukenbladen van Silestone

N-Boost

Arte werkt met de eerste composiet collectie van Silestone die met de N- Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van het blad nog gemakkelijker. Bovendien zorgt het voor meer kleurintensiteit en een hogere glansgraad van het oppervlak.

Eternal collectie

De Eternal serie van Silestone is geïnspireerd op de meest exotische marmers zoals Calacatta, Marquina en Carrara marmer en andere natuurstenen, zoals Soapstone en Serena. 

Statuario

De Statuario is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrarisch marmer. Statuario heeft een wit oppervlak met zachtgrijze vloeiende aders.

Marquina

Deze kleur doet denken aan het mooie Spaanse Nero Marquina marmer. Het heeft een sterke zwarte basis versierd door linten van heldere aders.

Afmetingen en beschikbaarheid

De twee nieuwe kleuren marmerlook keukenbladen zijn bij Arte verkrijgbaar met verlijmde en opgehoogde verstekrand aan de voorzijde of als massief keukenblad (1,2 en 2 cm).

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*