Nieuwe kleuren voor het inox keukenblad

Inox, oftewel rvs, staat al jarenlang bekend als een praktisch keukenblad. Dit geldt niet alleen voor de professionele keuken maar ook voor het gebruik van de keuken door de particulier in de eigen woning. Daar waar deze eindgebruiker steeds vaker wil kiezen voor iets met kleur, kan dat nu ook met een rvs-keukenblad. Dat is goed nieuws, want hiermee ontstaan méér combinatiemogelijkheden. De keuken wordt nóg mooier én nóg persoonlijker op maat! We hebben het over een INOX warmgewalst keukenblad met COL-NOX-afwerking. Wat betekend dat COL-NOX voor de kleur zorgt.

Het oppervlak van warmgewalst rvs voelt ruw aan en heeft een niet egale kleur. Omdat de kleur verbonden is met de structuur van de plaat, die op hoge temperatuur ontstaat in het productieproces, zal iedere plaat altijd zijn eigen uitstraling houden. Hierdoor blijft iedere plaat uniek en krijgt het materiaal een heel eigen karakter. Alle kleurtypes worden via een gespecialiseerde behandeling toegebracht: INOX-NOX. De kleuren van deze luxe keukenblad hebben een levendig patroon en zijn bestand tegen vocht en geven niet af.

De nieuwe kleuren zijn:

  • Haze, een witte kleur voor een gebalanceerde look ;
  • Shimmer, een zwarte kleur voor een stoere look;
  • Brass Brown, de kleur van verroest staal;
  • Wheathered Copper, een lichte koperkleur.

Dekker-zevenhuizen_Z1.309-HAZE(01)_N0020_060_HazeDekker-zevenhuizen_Z1.309-SHIMMER(01)_N0020_060_ShimmerDekker-zevenhuizen_Z1.309-BRASS-BROWN(01)_N0020_060_Brass-brownDekker-zevenhuizen_Z1.309-WHEATHERED-COPPER(01)_N0020_060_Wheathered-Copper

 

Spoelbak en kraan

Om blad en bak één geheel te laten zijn, wordt de spoelbak naadloos ingelast. Dat kan vanzelfsprekend in dezelfde kleur als het blad. Overigens is elke rvs-spoelbak hiervoor geschikt. Het is daarnaast mogelijk om een bijpassende kleur uit de Lanesto Urban serie in Gold, Copper of Gun Metal te kiezen. De rand van de spoelbak naar het blad is altijd wat lichter van kleur omdat de rand gepolijst wordt.

Achterwand   

Het 4mm dikke rvs is daarnaast geschikt als achterwand. Deze is ook mooi in combinatie met een uni kleur keukenblad zoals Fenix. Welke keuze ook wordt gemaakt: de keuken voelt nu eindelijk aan als een interieur op maat.

Voor meer informatie over Inox: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*