Nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz by Gessi design

De nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz by Gessi design is toegevoegd aan de collectie van Dekker. Deze must have, als het om kokendwaterkranen gaat, heeft een opvallend Italiaans ontwerp. Het metalen kraanhuis heeft namelijk een chic grafisch patroon, en is behalve in rvs ook in de kleuren Copper, Gold en Gun Metal verkrijgbaar.

Nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz by Gessi design

Elektronische bediening

De Selsiuz by Gessi heeft een elektronische bediening voor de kokend waterfunctie. De daartoe behorende drukknop bevindt zich naast de kraan en is in het werkblad verwerkt. De warm- en koud water functie bedien je gewoon via de rechter hendel.

Boiler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als de boiler leeg is, is de boiler in ongeveer 18 minuten weer gevuld en het water weer opgewarmd. Je hebt de keuze uit een boiler van koper of titanium. Titanium heeft als voordeel dat je geen extra filter nodig hebt bij hard water. Bovendien is de garantie op deze boiler langer.

Nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz by Gessi design    Nieuwe kokendwaterkraan Selsiuz by Gessi design

In combinatie met Lanesto spoelbakken

Deze prachtige kokendwaterkranen by Gessi kunnen ook 100% gematcht worden met de spoelbakken van Lanesto. Door zowel de kraan als de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren creëer je harmonie in de keuken.

Nu verkrijgbaar

Deze nieuwe Selsiuz kokendwaterkranen is nu verkrijgbaar. Binnenkort wordt ook de Selsiuz by Gessi design 5-in-1 kraan met kokend, bruisend en gefilterd water gelanceerd.

 

Selsiuz is een merk van Dekker Zevenhuizen. Lees meer…

Speak Your Mind

*