Nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaat

Siemens heeft zijn vaatwasmachines aangepast voor nog meer gebruiksgemak. De inrichting van de vaatwassers is flexibel waardoor er altijd voldoende plek is voor schalen, espressokopjes en pollepels. De nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaat.

 Nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaat

Flexibele lades voor de vaatwasser

Of het nou de klassieke besteklade betreft of de nieuwe lade voor klein servies, je kunt een derde lade naar eigen wens toevoegen. Voor extra stabiliteit heeft Siemens de onderkorf een beide zijkanten met 5 cm verhoogd. Hierdoor blijven borden steviger op hun plek staan voor meer gebruiksgemak.

Flexibele korven

Gemakkelijke en snelle reiniging gegarandeerd: de nieuwe korven met elegant design zijn van de beste kwaliteit – op ieder niveau. Dankzij het uitgesproken flexibele concept kan hier ieder serviesstuk zijn eigen plekje vinden. En met de flexComfort en flexComfort Pro korven kunnen jouw meest kostbare glazen veilig in de Siemens vaatwasser worden geplaatst. 

Nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaateasyGlide-wieltjes

In- en uitruimen wordt nu nog makkelijker. De onder- en bovenkorf is voorzien van een telescooprails. De telescooprails schuiven aan beide kanten soepel uit en stoppen automatisch op de verste stand. Hierdoor rijdt de zware onderkorf nooit meer uit de rails en gaat het in- en uitruimen nog makkelijker.

 

Nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaatKorfstopper

Met de korfstopper voorkom je dat de onderkorf uit de rails rolt, waardoor je verzekerd bent van een optimale bescherming van jouw waardevolle serviesgoed. De korfstopper zit op alle modellen in de onderkorf.

 

autoOpen dry: het meest energiezuinige droogsysteem

Nieuwe korven garanderen gemakkelijk en snel een schone vaatWanneer je autoOpen Dry activeert via de Home Connect app, opent de deur van jouw vaatwasser zich automatisch een stukje vlak voordat de droogcyclus begint. De schone vaat droogt hierdoor op een natuurlijke manier aan de lucht zonder verdere verspilling van energie. Wanneer autoOpen Dry wordt gecombineerd met Zeolith® is het de meest energiezuinige vaatwasser, exclusief voor Siemens studioLine. 

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*