Nieuwe NEFF keukenapparaten: apparaten die net zo uniek zijn als jij

Bij NEFF geloven we dat je het verste komt met de juiste dosis creativiteit. Deze gedachte delen we met alle ruimdenkende hobbykoks en culinaire liefhebbers over de hele wereld. Daarom hebben wij een nieuw assortiment keukenapparaten gecreëerd: een bijzondere reeks apparaten die je ultieme mogelijkheden geeft om een keuken vorm te geven die écht bij je past. Combineer je keukenapparatuur eenvoudig met elkaar, voeg een persoonlijke kleuren-touch toe en maak van je keukenindeling, lifestyle en kookstijl één uniek passend geheel.

NEFF-010_220718_Neff_Chriss_Technik_Flex_design_Oven_Bronze_00599_masterFlex Design: jouw keuken, jouw kleur, jouw stijl

Kies een afwerking die past bij de esthetiek van jouw keuken – nu en later! Het zijn de details die ons bijzonder maken. Individueel. Onmiskenbaar. Net als jouw keuken. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om jouw apparatuur te personaliseren met het nieuwe NEFF Flex Design: verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor je oven, koffievolautomaat, inductiekookplaat en diagonale wandschouwkap. Kies je voor Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver? Met ons nieuwe assortiment ontdek je hoe makkelijk het is om een afwerking te kiezen die past bij de rest van je interieur. En omdat keukens en smaken veranderen, is de keuze ook flexibel. Wissel simpelweg de designelementen om ze aan te passen aan je nieuwe stijl, zodat elk apparaat een leven lang smaakvol blijft.

Twist Pad Flex®: een geniale draai aan je keuken

Geniet van een nauwkeurige en eenvoudige bediening van je inductiekookplaat, oven en koffievolautomaat met de Twist Pad Flex®. Gewoon intuïtief vastklikken, vervolgens activeer je de gewenste kookzone op de kookplaat door hem te kantelen en kies je het vermogensniveau door aan deze geniale knop te draaien. Het lampje rond de Twist Pad Flex® geeft de status van de kookzone aan, of deze al dan niet opwarmt. Zo bedien je jouw apparaten betrouwbaar en voelbaar comfortabel.

Neff_BigLaunches_2023_Collection_Anahita_Lifestyle_FlexControl_Oven_02424_master

Flex Control: bediening met een twist

De revolutionaire manier om flexibel en volgens je persoonlijke voorkeuren te koken. Flex Control geeft je die creatieve vrijheid die je nodig hebt. Of je nu swipet en tikt op het Full Touch TFT display of een Twist Pad Flex®-bedieningsknop op het display plaatst, de interface met hoge resolutie past zich automatisch aan. Het Premium 6,8’’ Full Touch TFT display biedt ook ruimte voor twee Twist Pads Flex® op de oven, één aan weerszijden van de interface, voor ultieme flexibiliteit en volledige controle. En na het koken, bedien je ook jouw koffievolautomaat en inductiekookplaat intuïtief met een Twist Pad Flex®.

Neff_BigLaunches_2023_Collection_Chris_Lifestyle_Slide_Hide_02830_master

Geniet van ultieme vrijheid met de Slide & Hide®-ovendeur

Al twintig jaar geloven we dat niets je creativiteit in de weg mag staan, zelfs je ovendeur niet. En net als creativiteit, heeft karakter ruimte nodig om zich te ontvouwen. Daarom is onze Slide & Hide®-ovendeur een onmiskenbaar element in ons assortiment. Twintig jaar geleden hebben we de enige inschuifbare ovendeur ontworpen die niet in de weg zit en moeiteloos verdwijnt, zonder dat dit ten koste gaat van de ovenruimte. Wat je ook aan het bakken bent, door dit bijzondere element kom je nog dichter bij je gerecht. Zo maak jij je keuken pas echt uniek.

NEFF Flex Design verkrijgbaar vanaf september

Ons nieuwe assortiment keukenapparatuur is per 1 september verkrijgbaar bij erkende NEFF dealers. Kun je niet wachten om Flex Design te ervaren?

Ga voor meer informatie naar: NEFF

Speak Your Mind

*