Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

De nieuwe verbonden vaatwassers van NEFF veranderen je keukenrituelen met hun flexibele eigenschappen. Elke dag komt met nieuwe uitdagingen: vette pannen, vieze ovenschalen, een lege besteklade, geen schone glazen meer in de kast. Wat de dynamiek van je dag ook brengt, afwassen wordt een koud kunstje. De nieuwe NEFF vaatwassers bieden je meer flexibiliteit dan ooit.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Optionele lades

Met de optionele lades heb je de keuze uit een ruime besteklade of een lade voor klein serviesgoed die je eenvoudig in je vaatwasser schuift. Kies de lade die aansluit op jouw kookavontuur en ga verder naar de korven. Het nieuwe, veelzijdige ontwerp van de korven biedt voldoende ruimte voor grote pannen, maar ook voor breekbaar glaswerk. Dankzij de wijnglazenhouders met siliconen afwerking zet je al je glaswerk met een gerust hart in de vaatwasser. En nu je klaar bent met het zware werk, duurt het maar een paar seconden om je vaatwasser te starten dankzij het nieuwe, intuïtieve bedieningspaneel met de favoriet-knop. Of ga gewoon naar je gasten en start je vaatwasser met de Home Connect app.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Flexibele, derde lade voor klein serviesgoed

Geniet van de mogelijkheid van een lade met een uitneembaar vak voor messen en ander langwerpig kookgerei. Soms heb je behoefte aan nog meer ruimte. Zoals het moment na een driegangendiner met vrienden. Met de nieuwe korven hoef je niet te wachten op de volgende lading. Verplaats eenvoudig het losse element in de flexibele lade naar het midden en maak zo ruimte voor hoge (wijn)glazen in de korf eronder. Hierna heb je nog steeds voldoende ruimte aan de linkerkant van je flexibele lade voor kopjes en ander klein serviesgoed. Plus het uitneembare vak om messen veilig op te bergen. Over veiligheid gesproken: waar plaats je je favoriete bestek? Dat kan in de bestekmand in de onderste korf. Maar wacht, was de onderste korf niet al vol? Maak je geen zorgen, je hebt de volledige flexibiliteit om de bestekmand in het midden, rechts of links te plaatsen.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Flexibele besteklade

Verander je derde laadniveau in een veelzijdige besteklade. Fondue, iemand? Je hoeft die vervelende kleine vorkjes voortaan niet meer met de hand af te wassen. Allemaal dankzij het flexibele maatje bovenin je vaatwasser. De optionele lade klik je eenvoudig in de vaatwasser en biedt veel ruimte voor je messen, vorken en klein keukengerei. En vergeet niet dat je deze besteklade eenvoudig kunt wisselen met de optionele lade voor klein serviesgoed om altijd tegemoet te komen aan je creatieve culinaire wensen.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Gap Illumination

Een onderscheidende lichtstrook die je op de hoogte houdt. Volg het licht. De volledig geïntegreerde modellen komen met een briljante manier van communiceren: Gap Illumination. Schijnt het licht zacht, dan draait de vaatwasser. Open je de deur en pauzeert de cyclus, dan knippert het licht. De ideale oplossing voor een installatie op ooghoogte dat heel gemakkelijk gaat vanwege het FlexScharnier waarmee alle volledig geïntegreerde modellen zijn uitgerust. Het volledige frontpaneel schuift licht omhoog wanneer de vaatwasser wordt geopend en raakt hierdoor nooit de keukenkastjes of de vloer.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Favoriet-knop

Absolute flexibiliteit: sla je favoriete instelling eenvoudig op onder de favoriet-knop. Soms weten we precies wat we willen en is het fijn als dit binnen handbereik is. Dat maakt het leven een stuk aangenamer. Kies een van de intelligente programma’s of sla je favoriete combinatie van instellingen op als je ‘favoriet’. Dit kan via de Home Connect app of rechtsreeks op het intuïtieve bedieningspaneel. Vanaf nu is een enkele druk op de knop voldoende om dingen te starten zoals jij dit wenst.

Open Dry

Hallo droge vaat. Dankzij de Open Dry-functie wordt de deur van de vaatwasser tijdens de droogfase automatisch een stukje geopend, zodat je schone vaat kan afkoelen. Het voordeel? Je vaat is niet alleen brandschoon, maar ook buitengewoon droog en op kamertemperatuur wanneer je de vaatwasser leegruimt.

 Nieuwe NEFF vaatwassers net zo flexibel als jij

Home Connect

Geniet van de oneindige mogelijkheden van een verbonden vaatwasser. Koppel je vaatwasser aan Home Connect en geniet van een nieuw niveau van flexibiliteit door je vaatwasser op afstand te starten met de Home Connect app. Maar dat niet alleen. In de Home Connect app vind je nog meer handige functies, zoals Extra Speed (on demand) waarmee je het huidige programma een tikkeltje versnelt als je snel schone glazen nodig hebt of Silence on Demand voor een moment van absolute stilte.

Ga voor meer informatie over deze nieuwe vaatwassers naar NEFF

Speak Your Mind

*