Nieuwe PlusSteam oven voor krokanter resultaat

PlusSteam oven voor krokanter resultaatDe nieuwe multifunctionele oven met PlusSteam van AEG heeft een stoomfunctie die eenvoudig en precies de juiste hoeveelheid vocht toevoegt, voor een goudbruine korst op je brood en de zachtste cake.
“De PlusSteam functie helpt consumenten de perfecte bakresultaten te bereiken – zachte cakes en luchtig brood met een mooie goudbruine korst. Onderzoek heeft bewezen dat consumenten manieren hebben gevonden om vocht toe te voegen in het bakproces, maar dat het resultaat vaak achterblijft, omdat dit om precisie vraagt,” zegt PlusSteam oven voor krokanter resultaatRemo Perotti, Range Manager Kitchen BeNeLux bij AEG.

De PlusSteam functie voegt precies de juiste hoeveelheid stoom toe, wat resulteert in een perfect gebakken product, elke keer weer. “Met de PlusSteam oven krijgen consumenten constant een perfect resultaat.”

Sinds programma’s als Heel Holland bakt is het thuis bakken in populariteit gestegen. De multifunctionele oven met PlusSteam functie is ideaal om thuis aan de slag te gaan als een echte chef.PlusSteam oven voor krokanter resultaat

“Met één druk op de knop creëert de oven in de eerste 10-15 minuten een vochtige atmosfeer met stoom, daardoor kan het deeg optimaal rijzen en blijft het vochtig vanbinnen. Het toegevoegde vocht verbetert de smaak terwijl hete lucht zorgt voor een mooie, goudkleurige krokante korst”, legt Remo Perotti van AEG uit.

De stoomfunctie kan ook gebruikt worden om gistdeeg te laten rijzen voordat het zal worden gevormd in broden. “Dit is een cruciale stap in het bakproces waarbij de omgevingstemperatuur een grote rol speelt”, voegt Perotti toe. “Onze oven helpt de consument om constant een goed resultaat te creëren.”

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*