Oude keuken weer als nieuw

Hoewel een keuken jarenlang mee kan gaan, komt er een dag dat hij aan vernieuwing toe is. Vaak mankeert het niet aan de basis van de keuken, maar zijn de frontjes of de apparatuur aan vervanging toe. Dan is het natuurlijk zonde om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Met een slimme renovatie wordt jouw oude keuken weer als nieuw, zelfs al binnen een dag!

Oude keuken weer als nieuw

Keukenapparaten vervangen

Je kunt misschien lezen en schrijven met de apparatuur in je keuken, maar verouderde apparatuur verbruikt meer energie dan de huidige keukenapparaten op de markt. En bij familie en vrienden koken ze tegenwoordig heel gezond met een stoomoven. Dat wil jij toch ook?

Oude keuken weer als nieuw

Keukenblad vervangen

Het meest gebruikte onderdeel van de keuken is het keukenblad. Door gebruiksslijtage kan het blad door de jaren heen verkleuringen en vlekken gaan vertonen. Door je keukenblad te vervangen, geef je jouw keuken in een klap een hele nieuwe uitstraling. Bovendien scheelt het poetswerk in de toekomst, want een nieuw blad is vaak makkelijker te reinigen dan een verouderd werkblad.

Oude keuken weer als nieuw

Deurtjes vervangen

Het vervangen van alleen de keukendeurtjes is een hele goede optie als de rest van de keuken nog goed is. Lifting is gespecialiseerd in keukenrenovaties en beschikt over een ruim assortiment keukendeurtjes. Je kunt eenvoudig jouw keuken opknappen door de keukendeurtjes te vernieuwen. Er is altijd wel een model deur dat bij jou in de smaak valt of je nu houdt van klassiek of modern. Alle keukendeuren zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, worden de keukendeurtjes op maat, speciaal voor jou, geproduceerd.

 

Meer informatie: Lifting

Speak Your Mind

*