Ovens à la carte

Met de 42 nieuwe premium ovens à la carte van NEFF vindt iedere kookliefhebber, van fijnproever en levensgenieter tot hedonist of techneut, een stijl die bij hem of haar past.

Ovens à la carte van Neff

Niet zomaar hete lucht: oven en stoomoven in één

De oven/stoomovencombinatie biedt nog meer manieren om voedsel te bereiden zonder dat de voedingsstoffen en smaken verloren gaan. Daarnaast zorgt het CircoTherm-systeem ervoor dat hete lucht niet alleen in beweging wordt gebracht, maar zich als een gecontroleerde luchtstroom om het gerecht wikkelt. Hierdoor worden de gerechten knapperig van buiten en zacht en mals van binnen. De oven blijft op de ingestelde temperatuur, ook als de deur geopend is. De binnenkant van de oven wordt verlicht met behulp van duurzame ledverlichting en prisma’s in de deur.

Nooit meer de oven poetsen           

De volledig inschuifbare Slide&Hide-ovendeur van NEFF wordt nu ook geleverd met een optioneel pyrolyse-zelfreinigingssysteem. De Slide&Hide-ovendeur verdwijnt volledig onder de oven als hij geopend wordt, zodat de oven beter bereikbaar is en minder ruimte inneemt in de keuken. De pyrolitische zelfreiniging verandert de aangebakken resten in een hoopje as dat heel eenvoudig te verwijderen is als de oven eenmaal is afgekoeld.

Elegant uiterlijk, eenvoudige bediening

De voorpanelen van deze premium ovens zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal en getint glas, en passen probleemloos in ieder keukeninterieur. Met dit ontwerp speelt NEFF in op de open-keukentrend. De ovens zijn heel eenvoudig te bedienen. De TFT Touch Display werkt op dezelfde manier als de meeste smartphones en tablets. Ook kunnen de ovens aangestuurd worden met de handige ShiftControl-functie met pijltoetsen.

Ovens à la carte van Neff

Nieuwe mogelijkheden in keukenontwerp

De nieuwe ovenserie van NEFF geeft inbouwkeukens een schitterende en strakke uitstraling. Zo integreren roestvrijstalen zijpanelen twee keukenapparaten die op elkaar zijn gestapeld tot een coherente, visuele eenheid. En de SeamlessCombination van NEFF is de eerste naadloze, verticale inbouwoplossing ter wereld. Deze technologie combineert twee apparaten tot één geheel en elimineert de opening aan de voor- en zijkanten. Deze naadloze installatiemogelijkheden zonder tussenliggende openingen of onderbrekingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij NEFF.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*