Panama sifon van Reginox wint Red Dot Design Award

Reginox Panama sifonReginox heeft opnieuw de internationaal hoog aangeschreven designprijs ‘Red Dot Award: Product Design 2016’ gewonnen. Deze keer voor de nieuwe en innovatieve ruimtebesparende Panama sifon.

De 41 leden van de Red Dot jury waren onder de indruk van de Panama sifon dankzij het unieke ontwerp. De Panama werd door de jury in de categorie ‘Product design’ het best beoordeeld onder een recordaantal inschrijvingen van 5214 producten uit 57 verschillende landen. In 2013 en 2015 werden de spoelunits Nevada en de Niagara van dit Nederlandse bedrijf ook al onderscheiden met de Red Dot Design Award.

Met in totaal meer dan 12.000 inschrijvingen uit meer dan 60 landen, behoren de Red Dot Design Awards’ tot één van de grootste en bekendste internationale designcompetities van de wereld. De Red Dot prijzen worden gezien als Oscars van de ontwerpwereld. De Panama krijgt een plaats in de speciale tentoonstelling van het Red Dot design museum.

Reginox is bijzonder trots op het behaalde resultaat en wil iedereen bedanken die aan dit grote succes heeft meegewerkt!

Benieuwd naar de werking van de Panama? Bekijk dan het filmpje hieronder!

Video Panama sifon

Meer informatie: Reginox

Speak Your Mind

*