Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Ontdek het gemak van Bosch inbouwapparatuur

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker, beter en aangenamer. Bij Bosch gebruiken ze hun kennis op het gebied van sensortechnologie om met tal van innovatieve oplossingen voor jouw huishouden te komen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden binnen alle productgroepen om jou meer gemak te bieden in het dagelijks leven. Het ligt echt voor iedereen binnen handbereik; perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai.

Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Ovens met PerfectBake

De PerfectBake-functie haalt het giswerk uit je bakwerk, door automatisch het bakproces en de bereidingstijd in te stellen. Wat je ook gaat klaarmaken, je hoeft nooit meer te twijfelen wanneer het gebak gaar is.

Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Inductiekookplaten met PerfectFry

De PerfectFry-sensor helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. Zo smaakt het niet alleen deze keer heerlijk, maar ook de volgende keer. De PerfectFry-sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten en past deze waar nodig aan. Zo bak je bijvoorbeeld elke keer weer een perfecte biefstuk.

Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Afzuigkappen met PerfectAir

De PerfectAir-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur – voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen. Tegelijkertijd wordt het geluidsniveau beperkt, omdat alleen het minimaal vereiste afzuig- vermogen wordt geactiveerd. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Vaatwassers met PerfectDry

Broodtrommels, plastic borden of babyflesjes: we gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven dat geregeld nog met de hand moet worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd: plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

 PerfectDry vaatwassers zijn namelijk voorzien van Zeoliet. Dit zijn natuurlijke korrels die het vermogen hebben om vocht op te nemen en dit om te zetten in warme lucht. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd naar het interieur van de vaatwasser, wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Hierdoor verbruiken de vaatwassers met PerfectDry minder energie: tot wel 30% minder dan andere vaatwassers met energieklasse A. Zeoliet korrels gaan de gehele levensduur mee.

Perfecte resultaten in de keuken in een handomdraai

Koelkasten met VitaFresh Plus

De Serie 6 koelkasten zijn uitgerust met het vershoudsysteem VitaFresh plus, waarmee jouw verse groente en fruit 2x langer vers blijft dan in een normale groentelade. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kun je eenvoudig aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan.

Meer informatie: Bosch

Speak Your Mind

*