Poggenpohl en Porsche Design zetten samenwerking voort

Poggenpohl en Porsche Design hebben de succesvolle samenwerking vastgelegd in een nieuw, langdurig contract. Beide bedrijven staan al decennialang bekend om hun buitengewone ontwerp, uitzonderlijke details, functionele perfectie en innovatieve materialen. In 2007 ontwikkelden de twee bedrijven samen de iconische keuken P’7340. Een uniek concept dat met zijn exclusieve roestvrijstalen frame constructie een mijlpaal betekent in keukendesign. In 2014 kreeg de succesvolle samenwerking een vervolg met de P’7350. Beide keukenconcepten hebben herhaaldelijk prijzen in de wacht gesleept bij internationale design awards.

Poggenpohl en Porsche Design zetten samenwerking voort

De nieuwe overeenkomst voor samenwerking op lange termijn is gericht op voortzetting van de bestaande Porsche Design keukens P ́7340 en P ́7350 en intensivering van de gedeelde, global marketingactiviteiten. De partners zijn ook van plan een nieuwe productlijn te ontwikkelen.

“In 2007 begonnen we onze eerste gezamenlijke keuken, de Porsche Design P’7340 met Poggenpohl. Later werd het portfolio aangevuld met een tweede model en nu vinden we Porsche Design keukens over de hele wereld. We kijken echt uit naar het uitbouwen van deze succesvolle samenwerking met het nieuwe, langetermijncontract,” zegt Jan Becker, CEO van Porsche Design.

Poggenpohl en Porsche Design zetten samenwerking voort

“Een hoog niveau van ontwerp bekwaamheid, vakmanschap en de wereldwijde naamsbekendheid zijn slechts enkele van de gedeelde kernwaarden van Poggenpohl en Porsche Design. Het volgen van ons eigen pad, nooit stoppen en geloven in de beste oplossing – deze motto’s vormen de basis van onze strategische samenwerking, “zegt Gernot Mang, CEO Poggenpohl.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*