Poggenpohl meets Street Art

Poggenpohl is medevennoot van Marta Herford, een museum voor moderne kunst waar ook Poggenpohl is gevestigd. Architect was niemand minder dan de Amerikaan Frank O. Gehry. Bij de huisbeurs tijdens de Küchenmeile A30 liet de producent van luxekeukens een 15 meter lange wand beschilderen door Street Art kunstenaar The Krank. Wederom om de waarden van het merk op creatieve wijze in scène te zetten.

Poggenpohl meets Street Art

Diversiteit is de norm

Poggenpohl – een echte pionier van de moderne keuken – heeft altijd al gebroken met conventies om innovaties verder te brengen. Ook in de kern van het merk. Diversiteit en openheid zijn bij een van de beste Duitse producenten van luxekeukens meer dan ooit de norm voor een diverse maatschappij in een globale wereld. Poggenpohl heeft al bij de Eurocucina 2018 in de nieuw ingerichte showroom op de Via Galilei Galileo in Milaan laten zien wat dat betekent: de mensen in hun leven volgen, naar verschillende plekken op de wereld, naar verschillende culturen. Ja, zelfs naar verschillende levensfases.

Generatie Y

Om ook generatie Y beter te kunnen volgen, heeft Poggenpohl keukenconcept +SEGMENTO op nieuwe wijze geïnterpreteerd en toont dit in de showroom in Herford voor internationale handelaren en journalisten in drie varianten. Sfeervol aangevuld met ikoonachtige Lifestyle-Pieces van de jonge generatie consumenten. Om de Millennial-Beat voor alle bezoekers toegankelijk te maken, heeft Poggenpohl Street Artist The Krank uit Berlijn in de arm genomen, om tijdens de beursdagen een 15 meter lange, met stof beklede wand te beschilderen.

Poggenpohl haalt met deze actie een jong en fris leefgevoel in de showroom en creëert ruimte voor spontane creativiteit, zoals we die wereldwijd zien bij jonge mensen op sociale media. Door de samenwerking met The Krank wordt het nieuwe keukenconcept +SEGMENTO Y als het ware ‘instagramable’. Ook dat is innovatie: jonge consumenten aanspreken met concepten waarvoor zij open staan. Dat is zo alleen mogelijk als tradities een betrouwbaar fundament hiervoor bieden.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*