Poggenpohl +STAGE als middelpunt van het wonen

Een plek die uitsluitend volgens de persoonlijke gewoontes, voorkeur en passies kan worden ingericht, die flexibel plan- en integreerbaar is, gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en met een uniek design – dat allemaal is +STAGE!

Met dit innovatieve concept biedt Poggenpohl een maximum aan individualiteit en worden de veranderde eisen consequent voortgezet bij de persoonlijke woonomgeving. Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker, afzonderlijke functiegebieden worden ondergebracht in elementen.

Poggenpohl +Stage Thee    Poggenpohl +Stage ontbijt

+STAGE is functioneel en flexibel

Met de ontwikkeling van +STAGE plaatst Poggenpohl het genieten en het concentreren op het essentiële en waardevolle heel bewust centraal bij het wonen. Activiteiten, die altijd in verschillende bereiken werden uitgevoerd, worden samengevat op een compact oppervlak met een breedte van 120 cm en krijgen een stijlvolle omlijsting. De zeer functionele themakasten zijn voorzien van inschuifbare draaideuren, de zogenaamde pocket doors. Zij kunnen zowel in de keuken als in het woongedeelte worden geplaatst en gecombineerd, passen harmonieus bij een onderkastopstelling of zorgen bewust voor een optisch accent. Als losstaand element kan +STAGE flexibel in de ruimte worden geplaatst.

De functies van +STAGE kunnen door speciaal ontwikkelde uitrustingselementen individueel worden gedefinieerd en samengesteld. Als basis biedt Poggenpohl de volledige themapakketten ‘Bar’, ‘Kantoor’, ‘Ontbijt’, ‘Garderobe’, ‘Keuken’ en ‘Thee’ aan. “Wij laten met onze themavarianten zien hoe +STAGE geënsceneerd kan worden. Waarbij wij ons er terdege van bewust zijn dat er ontelbare ideeën en mogelijkheden zijn om aan de individuele eisen te voldoen”, aldus Christiane Danielsmeyer, Director Marketing van Poggenpohl.

Poggenpohl +STAGE bar    Poggenpohl +STAGE garderobe

Op basis van het Poggenpohl-programma zijn vier hoge kasthoogtes en de standaard kastdiepte 65,4 cm leverbaar. +STAGE kan in alle gebruikelijke frontkleuren worden besteld.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*