Poggenpohl themakasten bekroond

Met de ontwikkeling van +STAGE gaat Poggenpohl consequent in op de veranderde eisen die aan de persoonlijke woonomgeving worden gesteld. Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker, afzonderlijke functiegebieden worden ondergebracht in elementen. +STAGE plaatst het genieten centraal bij het wonen en biedt hierbij de grootst mogelijke individualiteit.

Poggenpohl themakasten bekroond

Tweemaal prijs

Voor de zeer functionele themakasten +STAGE ontving Poggenpohl, de producent van luxe keukens uit het Duitse Herford, nu maar liefst twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.

German Design Award

German design award special mention 2016De German Design Award is de internationale premiumprijs van de German Design Council. Op basis van een uniek nominatieproces worden alleen producten toegelaten voor deelname, die zich aantoonbaar onderscheiden met hun vormgevingskwaliteit. In de categorie ‘Kitchen’ ontving Poggenpohl de German Design Award 2017 ‘Special Mention’. Het predicaat ‘Special Mention’ wordt verleend aan producten, waarbij het design gekenmerkt wordt door bijzonder geslaagde oplossingen en details en honoreert hiermee de grote betrokkenheid van bedrijven en designers.

poggenpohl plus x awardPlus X Award

De Plus X Award is de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle van de wereld. Hij werd opgezet als project om merken en de handel te ondersteunen en beschermen en bestaat inmiddels 14 jaar. Voor +STAGE ontving Poggenpohl de Plus X Award 2016 in de categorieën innovatie, High Quality, design en functionaliteit.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*