Praktisch: een sterk georganiseerde bijkeuken

Was een bijkeuken vroeger enkel te vinden in grote landhuizen of herenhuizen in de stad, dan kun je hem nu steeds meer spotten in wat bescheidenere woningen. De keuken kan daardoor meer minimalistisch gehouden worden en de karrenvrachten was en boodschappen verdwijnen in een sterk georganiseerde bijkeuken waar elke centimeter telt. Blum – al jaren marktleider in organisatie van de keuken – wijst de weg.

Tip: Vaak is de bijkeuken een plek waar de verwarming niet aan staat. Dit maakt het de uitgelezen plek voor het bewaren van groente en fruit.

Een geheime schatkast

Praktisch: een sterk georganiseerde bijkeuken    Praktisch: een sterk georganiseerde bijkeuken

De extra ruimte die met een goed georganiseerde bijkeuken te winnen is, is voor het moderne gezin goud waard. Installeer hem achter een kastenwand of in een aparte kamer vlakbij de keuken. Zo heb je voldoende ruimte om al die verleidelijke ‘1 kopen 1 gratis’-promo’s en ‘just in case’-schoonmaakmiddelen op te bergen. Een schatkist die toelaat je in de keuken te focussen op wat daar echt toe doet: gezellig kokerellen en proeven.

Tip: Zet je droger en wasmachine op ooghoogte zodat je niet moet bukken om ze in en uit te laden.

Kleine wasjes, grote wasjes

Praktisch: een sterk georganiseerde bijkeuken    Praktisch: een sterk georganiseerde bijkeuken

Een bijkeuken dient niet alleen om voorraad te bewaren, het is ook de perfecte ruimte om je wasmachine en droger neer te zetten. Voorzie je ook een werkblad met spoelbak, dan heb je een handige werkplek om was voor te behandelen, te sorteren of op te vouwen. Met de juiste producten bij de hand, is die vervelende was snel gedaan.

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*